oyun sohbet cafe iceri gelin :D

Konu Sahibi
oyun sohbet cafe iceri gelin :D
Konusun arkadaslar her sey hakıında tabi oyun hakkında yada konsol donanım herneyse konusun

oohhooo
aklıma gelmiyo ki dur bakalım bi bakym arşive

killzone u oynamak istiyorum aslinda ama ps3 lazim

gta san andreas -vice city tabi bilgisayar çöp olunca bu kadar oluyo

crysis 2 crysis 3 slleping dogs max payne 3 need for speed hot pursuit-most wanted medal of honor vanguard farcry 3 sniper elite v2 sniper ghost warrior 2[h=2][/h]

Bahaxi

Üye
cod 7 , crysis , bu kadar

ka_za

Üye
Psp de oynanip bitirilebilen tüm oyunlari bitirdim.

Pc de herhalde bicbirsey bitirmedim.hic bir zaman güncel bir pc m olmadı

Tepkiler: KinG CrazY
crysis, frcry 1-2 ,Rainbow Six Vegas 2 , Mafia 2 , Call Of Duty 5 World At War , Real Racing 3 ,Seriosus Sam 1-2 , Call of Juarez Bound in Blood ,Cal of Duty 1-2 , Call of Duty Black Ops 2 nerdeyse bitti , Age of Empire 2-3 , Age of Mytology , Max Payne 2 , Borderlands 2 , Area 51 , Soldier Of Fortune Payback 3 daha aklıma gelirse yazarım arkadaşlar

Konu Sahibi
gta san andreas -vice city tabi bilgisayar çöp olunca bu kadar oluyo

peki gta sa & gta vice city nin verdiği tadı hangı oyun verdiiii
yeni oyunlar çok kötü en iyisi eski oyunlar

- - - Eklendi - - -

max payne nası güzelmi hep merak etmişimdir

bide solduer of fortune D

- - - Eklendi - - -

Ben genellikle online ve spor takılırım,bunlarında sonları yok

bende bu aralar cok bosladım maxi yi

halı saha turnuvaları vardı

Tepkiler: KinG CrazY

- - - Eklendi - - -

Kesinlikle katılıyorum İnternet Cafede arkadaşlarla yaptığımız counter strike 'ın tadı Call of Juarezde Yok

- - - Eklendi - - -

Açıkçası max payne 2yi yaz tatilinde oyun bulamadığım için bitirmiştm ve bence hiç hoş bi oyun değil bi süre sonra sıkıyor...

Soldier or fortune payback 3 kısaca SOF 3 grafik konusundan yoksun olsa da Online veya Lan olarak çok eğlenceli çünkü çok geniş mapları var fakat singleplayer modda oyunda serbestçe saldırı olanağın yok :/ singleplayerda oyunun belirlediği bölgelerden çıkamıyorsun yani crysis havası vermiyor ama klasik savaş oyunu kombinasyonları barındırıyor bence arkadaşlarla vakit geçirmek için uygun bi oyun

- - - Eklendi - - -

Beyler ben size Rainbow Six Vegas 2 öneririm bi oynayın bırakamazsınız

Konu Sahibi

bende ps2 var pc yokki yada ps3

ka_za

Üye

Ben de internet cafede oynuyorum PC 27'ye kimse oturmasın diye aylık para ödüyorum yaz tatilinde çalışıp kazandığım parayla PC 27`nin ücretini ödüyorum

O paraya pc27 yi alirdin belki simdiye ne kadar oduyosun merak ettim

O paraya pc27 yi alirdin belki simdiye ne kadar oduyosun merak ettim

Yaa cafenin işletmecisi aile dostumuz gibi birşey ayrıca bilgisayarların güncelleme işine sorunlarına falan arada ben bakıyorum ödeşiyoruz parası o günün kazancına göre değişiyo mesela adam hesaplıyo ortalama her bilgisayar günlük 3tl kazanç yapıyo 1 ayda 3x30dan 90tl benim aylık tutarım 90tl oluyo ben de günlük ben de aylık 150-200 arası maaş alıyorum kısacası yetiyo para bu arada bilgisayarı satın almıyorum çünkü kiralayınca elektriğini ve internetini de işletmeci mustafa abi ödemiş oluyo tamir masrafları ve ek güncellemeler + yeni oyunlar da beleşe geliyo kısacası ben kârda oluyorum tabii herzaman kiralamıyorum tatil zamanlarında özellikle yaz tatilinde falan

Ayrıca seçtiğim bilgisayar toplama ve 8gb rami var oyunlarda sıfır kasma

- - - Eklendi - - -

İyi Forumlar ... !