mobogenie den indir kurModern combat 5 deneme sürümü. 2 ay sonra tam sürüm gelecek. Yeni güncellemeler ile gelecek.Fifa 2015 aralık ayında çıkacak. Ama çok geç çıkaracaklar.indirdim yükledim datayı android dataya attım apkyı yükledim oyun başarıyla indirildi tamama basın diyo basınca yeniden başlıyo açılmadan mc5 durdu diyo
mobogenie den indir kurModern combat 5 deneme sürümü. 2 ay sonra tam sürüm gelecek. Yeni güncellemeler ile gelecek.Fifa 2015 aralık ayında çıkacak. Ama çok geç çıkaracaklar.

Aynen. 2015 yılında çıkacak. Çok uzattılar.Age of empires sabırsızlıkla bekliyorum...
Gta 4 yalnız 2016 yılında çıkacak telefonlar ile uyumlu olucak yani oda samsung s7, Sony z5, Nexus 5, iphone 6s bu kadar yazdım ama dahası var.Gta 4 için bizim rahat bi 3 yıl beklememiz gerek... Gerçi 4 bi san andreas kadar iyi değil (hikaye , harita ve yapılacak işlerin çokluğu konusunda) ...
Hitman Absolution ??? pc oyunu değilmi be o ? Battlefield 3 Afetshock diye başarısız bir oyunu çıktıydı telefona sonra ea kaldırdıydı itunnesten ...
Çıkabilir ama çıkarsa 2015 yılında çıkacak.Euro truck simulator 2 cikar mi acaba![]()
Neden hortlatıyorsun ?modern combat 6 çıkar mi
2017 de çıkabilirmodern combat 6 çıkar mi