Oyun romu önerin

Sponsorlu Bağlantılar

T.serdar

Üye
abi bizim tanıdık almış doğudan 700 e kaçak s4 ben çok beğendim herşey birebir aynı
Evet doguda abimin arkadasi kacak note 2 aldi 800 civarina aynisi sadece garantisi yok cok memnunmus bende bi ara dusunmedim degil yani :)

Wolf389

Wolf389

Üye
yani ben 650 ye gittim wonder aldım arkadaşım bu sene 400 tlye note 3 aldı kalem özellikleri felan 3 gb ramı var yani giden paraya yazık kaçak bana göre iyi

T.serdar

Üye
Ögrenci adama ucuz olan hersey iyi :)

• Beğen
Tepkiler: hasaneness
sir mordred

sir mordred

Üye
yani ben 650 ye gittim wonder aldım arkadaşım bu sene 400 tlye note 3 aldı kalem özellikleri felan 3 gb ramı var yani giden paraya yazık kaçak bana göre iyi

Arkadaşlar vergi vermek vatandaşlık görevlerimizden biridir unutmayalım :oke:

T.serdar

Üye
Arkadaslar birsey soracaktim cm11 romuna cm9 kamerasi eklenebilirmi cunku cm9 kamerasi cok hizli cekiyor cm11 kamerasini begenmedim sizce olurmu?

ekrembos123

Üye
açıcam konuyu hemen başlıyorum rahat olun
çanakkale gezisine gittim 2 gun yoktum bekleyin acıcam

cadde19

cadde19

Üye
Daha önce g Wonder romunu kullanan varsa in iyi şarj performansını hangi Kernel sağlar honex 7up mı yoksa hurtsky mi

ekrembos123

Üye
konuyu acıyodum k.bakma bildirimi gordum ama cevap veremedim saolun sizi beklettiğim icin özür dilerim umarım bi sorun yaşanmaz bi sorunuz olursa yorum atarsınız. eksikleride tamamlarız.

Wolf389

Wolf389

Üye
konuyu acıyodum k.bakma bildirimi gordum ama cevap veremedim saolun sizi beklettiğim icin özür dilerim umarım bi sorun yaşanmaz bi sorunuz olursa yorum atarsınız. eksikleride tamamlarız.
Saolasın @ekrembos123

murat_3230

murat_3230

Üye
arkadaşlar bana angy birds goyu oynamak için rom önerirmisiniz çoğu romda takılıyo vede oyunu kapatıyor ne yapmam lazım ...