T.serdar
Üye
Bence s4 alma derim snapdragon 800 islemcili telefon almaya bakBeyler Yazın Kaçak s4 veya note 3 almayı düşünüyorum ne diyosunuz

Bence s4 alma derim snapdragon 800 islemcili telefon almaya bakBeyler Yazın Kaçak s4 veya note 3 almayı düşünüyorum ne diyosunuz

abi bizim tanıdık almış doğudan 700 e kaçak s4 ben çok beğendim herşey birebir aynıKacak isler yapma![]()
Evet doguda abimin arkadasi kacak note 2 aldi 800 civarina aynisi sadece garantisi yok cok memnunmus bende bi ara dusunmedim degil yaniabi bizim tanıdık almış doğudan 700 e kaçak s4 ben çok beğendim herşey birebir aynı

yani ben 650 ye gittim wonder aldım arkadaşım bu sene 400 tlye note 3 aldı kalem özellikleri felan 3 gb ramı var yani giden paraya yazık kaçak bana göre iyi

özlettin kendiniaçıcam konuyu hemen başlıyorum rahat olun
çanakkale gezisine gittim 2 gun yoktum bekleyin acıcam

honx7upDaha önce g Wonder romunu kullanan varsa in iyi şarj performansını hangi Kernel sağlar honex 7up mı yoksa hurtsky mi
Saolasın @ekrembos123konuyu acıyodum k.bakma bildirimi gordum ama cevap veremedim saolun sizi beklettiğim icin özür dilerim umarım bi sorun yaşanmaz bi sorunuz olursa yorum atarsınız. eksikleride tamamlarız.
ne demek inş beklentilerinizin karşılıgını almışsınızdır.Saolasın @ekrembos123
dediklerinin hepsini yaptım hızlı ve öfkeli 6 açayım dedim ama bilinmeyen bir hata oluştu diye oyuna giremedimne demek inş beklentilerinizin karşılıgını almışsınızdır.