T.serdar
Üye
arco türkmü?aynen arco en buyuk ustaddır zaten sayesinse +4.0 ulastik
arcoya tesekkurler
arco türkmü?aynen arco en buyuk ustaddır zaten sayesinse +4.0 ulastik
Aynen duzeltiyorumaynen arco en buyuk ustaddır zaten sayesinse +4.0 ulastik
Tamm dir galbaAynen duzeltiyorum
cm10.1 uzerinden denemeni tavsiye ederimsuper ya bende bir rom gelistirmek cok istiyorumhell olsun

hahhaa bunu basaramam ama cm10.1 gelismesi lazim gelisirse bal kaymakcm10.1 uzerinden denemeni tavsiye ederim![]()
cm10.1 uzerinden denemeni tavsiye ederim![]()
estağfirullahHosgeldin kardesimT.kost: 6872337' Alıntı:Acemiligime verin arkadaslar daha yeni yeni forum ortamlarindayim yeni taniyorum herkezi
hahhaa bunu basaramam ama cm10.1 gelismesi lazim gelisirse bal kaymak
İi gecelerArkadaslar sohbetinize doyum olmuyor ama yarin okul var herkeze iyi forumlar iyi aksamlar![]()
TsklrSonucta emek var ve o emege saygilar
@arco
@Bysalih41
@sir mordred
@D.A.R.K.O
![]()
arco türkmü?
arcoya tesekkurler

Turk olsaydi cm11 finall almustik simdiHayır arco nicki, gerçek ismi arne coucheron norveçli üstat![]()

aynenTurk olsaydi cm11 finall almustik simdi![]()
Rja ederm
Gunaydn pasam android ise cihazn TDK yada android resimli kart al veri hizi yuksekGünaydin arkadaslar bugun kadikoye gidicem sd card almayi dusunuyorum 16 gb class10 sd card markasi onericek olan varmi acaba performansi iyi olsun ve telefonuma uyumlu olsun marka isimlerini bekliyorum![]()
ben buurdayımda cok sık giremedigim icin k.bakmayın.@ekrembos123 Ortadan Kayboldu![]()
ekremin youtubedeki videosunda bana yazdigi ayarlari yapabilirsin
@ekrembos123 bi konu açabilir misin bide telefonunda yaptığın swap ram gibi şeyler bide hızlı öfkeli 6 denedinmi ustaben buurdayımda cok sık giremedigim icin k.bakmayın.
Kardes hangi uygulamalari yukluyon romuna ve hangi ayarlari yapiyonDenedim kardesim oynatiyo bi sikinti yok
kardeş sana zahmet ne yaptığını felan söylesen verdiğin linteki hangi sürümünü indirelim swap ram gibi felan bişeyelr yaptınmı @ekrembos123@ekrembos123 sistemin yedeğini alıp buraya yüklesen biz öyle yüklesek yada konu felan açsanDenedim kardesim oynatiyo bi sikinti yok
katiliyorum yararli olur herkez icinkardeş sana zahmet ne yaptığını felan söylesen verdiğin linteki hangi sürümünü indirelim swap ram gibi felan bişeyelr yaptınmı @ekrembos123@ekrembos123 sistemin yedeğini alıp buraya yüklesen biz öyle yüklesek yada konu felan açsan
Gunaydn pasam android ise cihazn TDK yada android resimli kart al veri hizi yuksek