Oyun romu önerin

Sponsorlu Bağlantılar

tayren

tayren

Üye
D.A.R.K: 6872043' Alıntı:
dedodex yaparken framerok bozuldu maglesef haftaya pazar ama haftaya Yeni bir cm10 xperia rom geliyor :D
Hadi Hayirlisi kardesim

sir mordred

sir mordred

Üye
Arkadaslar konumuz disina cikabilirim k.bakmayin ama cm10.1 4.2.2 romlarina kernel flashlayamiyorum sizdede o sorun varmi bide flashlandiginda bot ekraninda kaliyo dahada ilerlemiyor flashlaniyorsa nasil flashlanir?

Hiçbir sorun yok kerneli flaşlamadan önce wipe cache + wipe dalvik cache daha sonra kerneli flaşla, kerneli flaşladıktan sonra yine wipe cache + wipe dalvik cache yap daha sonrada reboot

• Beğen
Tepkiler: tayren
Wolf389

Wolf389

Üye
@ekrembos123 Ortadan Kayboldu :D

lowly0104

lowly0104

Üye
    Konu Sahibi
Adam bi videoyla forumu altüst etti :)

tayren

tayren

Üye
:D

emrah166

Üye
Tamam Çözdüm swap dosyasını silememiştim ama çözdüm @ekrembos123 gelsede bitane konu açsa telefonda neler yapmış oynamak için felan
Aynen bende merak ediyorum hangi uygulamalari yukluyo kullaniyo

T.serdar

Üye
Hiçbir sorun yok kerneli flaşlamadan önce wipe cache + wipe dalvik cache daha sonra kerneli flaşla, kerneli flaşladıktan sonra yine wipe cache + wipe dalvik cache yap daha sonrada reboot
saol sir modred ama bunu denedim fakat her seferinde bot ekraninda kaliyor her turlu islemi yapiyorum olmuyor bende tekrar eski roma donuyorum :(

sir mordred

sir mordred

Üye
saol sir modred ama bunu denedim fakat her seferinde bot ekraninda kaliyor her turlu islemi yapiyorum olmuyor bende tekrar eski roma donuyorum :(

İlk önce cm10.1 romu temiz yüklediğinden emin ol(romu flaşlamadan önce wipe data,format system ve format sdcard0 yapmayı unutma)
Daha sonra cm10.1 beta2'den itibaren roma İON desteği geldi(adreno grafik kartı sürücüleri güncellendi) eğer cm10.1 beta2 ve üstü romu flaşladıysan İON destekli kernel yüklemen gerekir. hurtsky veya khan kernelin başlıklarına bak 4.2.2 İON yazan kernelleri rahatlıkla flaşlayabilirsin

T.serdar

Üye
İlk önce cm10.1 romu temiz yüklediğinden emin ol(romu flaşlamadan önce wipe data,format system ve format sdcard0 yapmayı unutma)
Daha sonra cm10.1 beta2'den itibaren roma İON desteği geldi(adreno grafik kartı sürücüleri güncellendi) eğer cm10.1 beta2 ve üstü romu flaşladıysan İON destekli kernel yüklemen gerekir. hurtsky veya khan kernelin başlıklarına bak 4.2.2 İON yazan kernelleri rahatlıkla flaşlayabilirsin
saol kardes soylediklerini dikkate alacagim ion meselesini ogrendigim iyi oldu ben cm10.1 beta 3 ustune hurtysky v5 flashlamaya calistim olmadi sdcard0 yapmadim onlarida deneyip yaparim bu arada sdcard0 yapinla herhangi birsey siliniyormu?

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Arkadaslar konumuz disina cikabilirim k.bakmayin ama cm10.1 4.2.2 romlarina kernel flashlayamiyorum sizdede o sorun varmi bide flashlandiginda bot ekraninda kaliyo dahada ilerlemiyor flashlaniyorsa nasil flashlanir?
Flaslamayi dogru yapmissin ama yanlis kernel flaslamissin dogru kerneli indirip flaslarsan acilir

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Hurtsky rev2

tayren

tayren

Üye
Sonucta emek var ve o emege saygilar
@arco
@Bysalih41
@sir mordred
@D.A.R.K.O