Mücteba
Üye
dedodex yaparken framerok bozuldu maglesef haftaya pazar ama haftaya Yeni bir cm10 xperia rom geliyor@D.A.R.K.O v3 hazir mi![]()

dedodex yaparken framerok bozuldu maglesef haftaya pazar ama haftaya Yeni bir cm10 xperia rom geliyor@D.A.R.K.O v3 hazir mi![]()

Hadi Hayirlisi kardesimD.A.R.K: 6872043' Alıntı:dedodex yaparken framerok bozuldu maglesef haftaya pazar ama haftaya Yeni bir cm10 xperia rom geliyor![]()
dedodex yaparken framerok bozuldu maglesef haftaya pazar ama haftaya Yeni bir cm10 xperia rom geliyor![]()

Arkadaslar konumuz disina cikabilirim k.bakmayin ama cm10.1 4.2.2 romlarina kernel flashlayamiyorum sizdede o sorun varmi bide flashlandiginda bot ekraninda kaliyo dahada ilerlemiyor flashlaniyorsa nasil flashlanir?
Aynen bende merak ediyorum hangi uygulamalari yukluyo kullaniyoTamam Çözdüm swap dosyasını silememiştim ama çözdüm @ekrembos123 gelsede bitane konu açsa telefonda neler yapmış oynamak için felan
saol sir modred ama bunu denedim fakat her seferinde bot ekraninda kaliyor her turlu islemi yapiyorum olmuyor bende tekrar eski roma donuyorumHiçbir sorun yok kerneli flaşlamadan önce wipe cache + wipe dalvik cache daha sonra kerneli flaşla, kerneli flaşladıktan sonra yine wipe cache + wipe dalvik cache yap daha sonrada reboot

saol sir modred ama bunu denedim fakat her seferinde bot ekraninda kaliyor her turlu islemi yapiyorum olmuyor bende tekrar eski roma donuyorum![]()
saol kardes soylediklerini dikkate alacagim ion meselesini ogrendigim iyi oldu ben cm10.1 beta 3 ustune hurtysky v5 flashlamaya calistim olmadi sdcard0 yapmadim onlarida deneyip yaparim bu arada sdcard0 yapinla herhangi birsey siliniyormu?İlk önce cm10.1 romu temiz yüklediğinden emin ol(romu flaşlamadan önce wipe data,format system ve format sdcard0 yapmayı unutma)
Daha sonra cm10.1 beta2'den itibaren roma İON desteği geldi(adreno grafik kartı sürücüleri güncellendi) eğer cm10.1 beta2 ve üstü romu flaşladıysan İON destekli kernel yüklemen gerekir. hurtsky veya khan kernelin başlıklarına bak 4.2.2 İON yazan kernelleri rahatlıkla flaşlayabilirsin
Flaslamayi dogru yapmissin ama yanlis kernel flaslamissin dogru kerneli indirip flaslarsan acilirArkadaslar konumuz disina cikabilirim k.bakmayin ama cm10.1 4.2.2 romlarina kernel flashlayamiyorum sizdede o sorun varmi bide flashlandiginda bot ekraninda kaliyo dahada ilerlemiyor flashlaniyorsa nasil flashlanir?
tesekkurler cm10.1 beta 3 icin hangi kerneli onerebilirsiniz?Flaslamayi dogru yapmissin ama yanlis kernel flaslamissin dogru kerneli indirip flaslarsan acilir
editleyicisiyiz gelistiricide denebilirdarko sen rom gelistiricisimisin![]()

editleyicisiyiz gelistiricide denebilir![]()

deneyecegim saolHurtsky rev2

super ya bende bir rom gelistirmek cok istiyorumeditleyicisiyiz gelistiricide denebilir![]()
hell olsunaynen arco en buyuk ustaddır zaten sayesinse +4.0 ulastikArcoyu es geçmeyelim o olmasa cihazımız hala 2.3 gingerbread'de idi![]()