Oyun romu önerin

Sponsorlu Bağlantılar

T.serdar

Üye
arkadaslar one of a kind v32 romunu siddetle tavsiye ediyorum yeni rom kuracak arkadaslar bunu deneyebilir cok performansli rom cm9 eoldan cok az daha iyi oyun performans bakimindan super ve sarj konusunda saglam deneyin karli cikarsiniz
acik yapin light in ustundekini isaretleyin ve tikli kutucuklardan en sonuncusunu tikleyebilirsiniz

Wolf389

Wolf389

Üye
arkadaslar one of a kind v32 romunu siddetle tavsiye ediyorum yeni rom kuracak arkadaslar bunu deneyebilir cok performansli rom cm9 eoldan cok az daha iyi oyun performans bakimindan super ve sarj konusunda saglam deneyin karli cikarsiniz acik yapin light in ustundekini isaretleyin ve tikli kutucuklardan en sonuncusunu tikleyebilirsiniz
Tam Tarif Edermisin

T.serdar

Üye
Nerden Girecez bide ekremin romunu deneyen oldumu
Nerden giricez derken anlamadim kardes
Ekremin romunu denedim super bi rom ama gapps+rom 200mb a yakin cm9 romu oldugu icin bence one of a kind romunu deneyin 85 mb gapps icinde ve cm9 eol yapili sadece gelistirilmis ve ise yaramayan uygulamalar atilmis

Wolf389

Wolf389

Üye
Nerden giricez derken anlamadim kardes
Ekremin romunu denedim super bi rom ama gapps+rom 200mb a yakin cm9 romu oldugu icin bence one of a kind romunu deneyin 85 mb gapps icinde ve cm9 eol yapili sadece gelistirilmis ve ise yaramayan uygulamalar atilmis
asphalt 8 oynatmıyo benim bildiğim one of a kind romu

lowly0104

lowly0104

Üye
    Konu Sahibi
kardesim fifa14 ve angrybirds goyuda denermisin
Kardeşim fifa 14 denemedim ama angry birds go denedim hafif takılmalar kasmalar var yalan yok benim oynadığım bi oyun olmadığı için fazla önemli değil benim için ben zaten romu tanıtmıyorum sadece tavsiye ediyorum

Wolf389

Wolf389

Üye
Ekrembos Bi konu açsa herkez faydalansa asphalt 8 gibi oynayamanlar için felan

• Beğen
Tepkiler: T.serdar

T.serdar

Üye
Ekrembos Bi konu açsa herkez faydalansa asphalt 8 gibi oynayamanlar için felan

katiliyorum size birsey soracaktim cm9saf kernel mi daha iyi yoksa hurtysky kernelmi ben hurtsky kullaniyorum gayet memnunum sizce hangisi?butun ayarlar oyun icin romlar tek vir catida toplansa ve lag gidermeler fln tek konuda olsa super olur

Wolf389

Wolf389

Üye
katiliyorum size birsey soracaktim cm9saf kernel mi daha iyi yoksa hurtysky kernelmi ben hurtsky kullaniyorum gayet memnunum sizce hangisi?butun ayarlar oyun icin romlar tek vir catida toplansa ve lag gidermeler fln tek konuda olsa super olur
Hurtsky bana göre oyunda iyi performans sağlıyor yaklaşık 30 mb ramada katkı sağlıyor bu arada swap ram nasıl yapılıyo bildiğiniz konu varmı

T.serdar

Üye
Hurtsky bana göre oyunda iyi performans sağlıyor yaklaşık 30 mb ramada katkı sağlıyor bu arada swap ram nasıl yapılıyo bildiğiniz konu varmı
swap ram turbo boostv3 ile yapiliyor diye biliyorum ben ooyle yaptim swap alani actim

T.serdar

Üye
cm 10 için link varmı
ben cm9 da kullaniyorum cm10 icinde buyuk ihtimalle olur ama tam olarak bilmiyorum sen yinede arastir telden girdigim icin link atamicam k.bakma ama googleye galaxy wonder turbo booster v3 yazarsan xda forumunda bulabilirsin cogu telefon icin verilmis zaten galaxy w da destekliyor

Wolf389

Wolf389

Üye
Şuan DARKO'nun önerdiği G-wonder rom kullanıyorum ayrıca "sir mordred" açıklayıcı bilgiler için çok teşekkürler. Rom kurmaktan korkan arkadaşlar korkuya hiç gerek yok internette söylendiği gibi brick o kadar imkansız bi işlem değil hiç bi zaman korkmayın brick olmasından olsa da çözümü var.
SaygılarArkadaşlar aradığım romu tam anlamıyla buldum şiddetle tavsiye ederim!
Bu rom linki: CM9 rc 6 oyun performansı için daha iyi buldum gerçekten de öyleymiş
Burdan kernel+turbo boost inidirin: (Burada DARKO arkadaşımız kernel+turbo kurulumunu anlatmış o cm 10 için anlatmış ama cm 9 da da aynı işlem nasıl kurulura bakarak kurabilirsiniz Galaxy W i8150 Wonder - Cm10 honex7up kernel(şarz-smooth-performans-hız) - MaxiCep
Ve son olarak romu indirdiğiniz de usb hata ayıklama etkin olsa bile cihaza dosya kopyalayamayacaksınız burdaki build.prop dosyasını flashlayın reeboot edin hayırlı olsun
İnanmayan arkadaşlar olursa diye fotoğraflar(sd cardım sorunlu olduğu için sadece dead trigger deneye bildim denedikçe ss atcam bu arada 0 lag)
darko swap.swp dosyasını silemiyoru yardım et

T.serdar

Üye
Arkadaslar konumuz disina cikabilirim k.bakmayin ama cm10.1 4.2.2 romlarina kernel flashlayamiyorum sizdede o sorun varmi bide flashlandiginda bot ekraninda kaliyo dahada ilerlemiyor flashlaniyorsa nasil flashlanir?

Wolf389

Wolf389

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Mücteba
tayren

tayren

Üye
@D.A.R.K.O v3 hazir mi ;)

T.serdar

Üye
Tamam Çözdüm swap dosyasını silememiştim ama çözdüm @ekrembos123 gelsede bitane konu açsa telefonda neler yapmış oynamak için felan
ekremin youtubedeki videosunda bana yazdigi ayarlari yapabilirsin