DARKO hızlı ve öfkeli 6 açarmı bide ekrembosun dediği rommu yoksa g-wonder mıbegendigine sevindim romu ilk cikdigindan beri kullaniyorum
Telefona bu romu yukledikten sonra hangi uygulamalari yukluyorsun kardes yani clean master falan mi facebook whatsaap falan var miyok kardeşim o degil cyanogenmod 9 final surumu de arkadaşlar yapmışlar olmamış bilmiyorum valla bende calısıyor videoyu kendim cektim
senin icin denicem eve geciyim suan netteyim oyüzden indirme şansım yok.Vallaha inanamadım ne deyim helal olsun hızlı ve öfkeli 6 deneyebilir misin ?
Tamam Kardeşim Saolasın Facebook varmısenin icin denicem eve geciyim suan netteyim oyüzden indirme şansım yok.
tabikide g-wonder herturlu alirDARKO hızlı ve öfkeli 6 açarmı bide ekrembosun dediği rommu yoksa g-wonder mı
destekliyorda bence 16 gb al zorlama telefonunu bende clans 10 16 gb var ozel seri ama class 10 dan ustu 95mb okuyor 30 mb yazıyor normal class 10 lar 30 la okur 7 ile yazar.Galaxy W 32 gb class10 sd card destekliyormu arkadaşlar?
varTamam Kardeşim Saolasın Facebook varmı
Hızlı ve Öfkeli 6 indiriyorum İnşallah açar Buraya yazarımtabikide g-wonder herturlu alir
bekliyorumHızlı ve Öfkeli 6 indiriyorum İnşallah açar Buraya yazarım
bekliyorumHızlı ve Öfkeli 6 indiriyorum İnşallah açar Buraya yazarım
usta istek gonderdim kabul etpeformance ayarlarını size sayıcam seeder kolay sadece acılısda acılmasını işaretle ve light ın bi ustunu işaretle okadar başka bişi yapma en ii si o hepsini denedim.

Galaxy W 32 gb class10 sd card destekliyormu arkadaşlar?
Kardeş senin romun çalıştırmış asphalt 8 i ama ben senin dediğin kerneli ve romu kurdum ihtiyaçlarımı pek karşılamadı Dark Avenger de bile kasmalar oldu sonra dan ben kendim CM 9 rc6 ve honeyx 7 kernel kurarak bu performansı aldımpeformance ayarlarını size sayıcam seeder kolay sadece acılısda acılmasını işaretle ve light ın bi ustunu işaretle okadar başka bişi yapma en ii si o hepsini denedim.
Nova launcher kullanıyorum kardeşimYani kardes asphalt 8 falan calistirir dedin diye saf cm9 kurdum soyledigin kernlide attim ama anlattigin gibi asiri bir performans soz konusu degil kusura bakma
Hangi launcheri kullaniyosun kardesim?
DARKO malesef ff6 da kasmalar var ekrembos bide sen dene olmazsa senin romu yükleyecempeformance ayarlarını size sayıcam seeder kolay sadece acılısda acılmasını işaretle ve light ın bi ustunu işaretle okadar başka bişi yapma en ii si o hepsini denedim.
canin saolsun tauchwi3 romu dene bide cm9 oda emreal racing3te hic kasma yokDARKO malesef ff6 da kasmalar var ekrembos bide sen dene olmazsa senin romu yükleyecem
Touchwi3 romuda çok hızlı bide real racing 3 deniyim g-wondera turboostlu iyi kernel varmıcanin saolsun tauchwi3 romu dene bide cm9 oda emreal racing3te hic kasma yok
seeder ayarı ?teşekkurler ekrem kardes bende 1-2 gune 16 gb class10 sd card alicam o zaman o sayede denerim asphalt 8 i saolasin seeder ayarindan baska cm9 un performans ayarini yaptinmi?