Oyun romu önerin

Sponsorlu Bağlantılar

T.serdar

Üye
Galaxy W 32 gb class10 sd card destekliyormu arkadaşlar?

emrah166

Üye
yok kardeşim o degil cyanogenmod 9 final surumu de arkadaşlar yapmışlar olmamış bilmiyorum valla bende calısıyor videoyu kendim cektim
Telefona bu romu yukledikten sonra hangi uygulamalari yukluyorsun kardes yani clean master falan mi facebook whatsaap falan var mi

T.serdar

Üye
Ekrembos123 seninkinin markası nedir acaba? bide youtube videona yorum atmistim buradanda yazdim :)

ekrembos123

Üye
marka dergek samsumg galaxy wonder kardeşim i8150 yani :) gormedim k.bakma ender girerim gmail e...

ekrembos123

Üye
peformance ayarlarını size sayıcam seeder kolay sadece acılısda acılmasını işaretle ve light ın bi ustunu işaretle okadar başka bişi yapma en ii si o hepsini denedim.

Mücteba

Mücteba

Üye
peformance ayarlarını size sayıcam seeder kolay sadece acılısda acılmasını işaretle ve light ın bi ustunu işaretle okadar başka bişi yapma en ii si o hepsini denedim.
usta istek gonderdim kabul et :D

sir mordred

sir mordred

Üye
Galaxy W 32 gb class10 sd card destekliyormu arkadaşlar?

Cm10.1 beta2'den itibaren cm10.2 ve cm11 exfat desteği içeriyor ve bu destek ile 64gb+ sd kartlar bile destekleniyor ama sd kartı exfat olarak formatlamak lazım

lowly0104

lowly0104

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş senin romun çalıştırmış asphalt 8 i ama ben senin dediğin kerneli ve romu kurdum ihtiyaçlarımı pek karşılamadı Dark Avenger de bile kasmalar oldu sonra dan ben kendim CM 9 rc6 ve honeyx 7 kernel kurarak bu performansı aldım
Yani kardes asphalt 8 falan calistirir dedin diye saf cm9 kurdum soyledigin kernlide attim ama anlattigin gibi asiri bir performans soz konusu degil kusura bakma
Hangi launcheri kullaniyosun kardesim?
Nova launcher kullanıyorum kardeşim

Bu arada arkadaşlar hafta içi sipariş ettiğim sd card geliyor istediğiniz oyunlardan yazın deneyip sonucu söylerim

Wolf389

Wolf389

Üye
DARKO malesef ff6 da kasmalar var ekrembos bide sen dene olmazsa senin romu yükleyecem

• Beğen
Tepkiler: Mücteba

T.serdar

Üye
teşekkurler ekrem kardes bende 1-2 gune 16 gb class10 sd card alicam o zaman o sayede denerim asphalt 8 i saolasin seeder ayarindan baska cm9 un performans ayarini yaptinmi?

Wolf389

Wolf389

Üye
teşekkurler ekrem kardes bende 1-2 gune 16 gb class10 sd card alicam o zaman o sayede denerim asphalt 8 i saolasin seeder ayarindan baska cm9 un performans ayarini yaptinmi?
seeder ayarı ?