oyun oynarken rakibimi öldürmeye kıyamıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jitou

Jitou

Üye
Yorumlar süper:kop2:

abandonware

abandonware

Üye
klübe hoşgeldin... ben manyak gibi oynarım okulda counter 1.siyim fakat cod'de ve max payne 3'de filan yerde sürünen ve tam ölmemiş insanlara canımın pahasına vurmamak gibi prensiplerim var; sen kadar değilim ama yinede insanlar tam ölmeden level geçirmediği için büyük bir max payne fanı olmama rağmen max payne 3'ü biraz oynayıp bıraktım..

Türe

Türe

Üye
Arkadaş oyun yahu bu ne acıması :hmmm

abandonware

abandonware

Üye

+1 ..

- - - Eklendi - - -

klübe hoşgeldin... ben manyak gibi oynarım okulda counter 1.siyim fakat cod'de ve max payne 3'de filan yerde sürünen ve tam ölmemiş insanlara canımın pahasına vurmamak gibi prensiplerim var; sen kadar değilim ama yinede insanlar tam ölmeden level geçirmediği için büyük bir max payne fanı olmama rağmen max payne 3'ü biraz oynayıp bıraktım..

yazdığım yoruma ek olark; tüm oyunlara ayarlardan (varsa) blood (kan) göstermeyi kapatıyorum..

15097

15097

Üye
:kop: aklima oyun gelmedi bir an :hmmm

codblackops2

codblackops2

Üye
garip çok garip :hmmm
süleymanın dediği gibi oyun bu kardeşim sanki size gerçekte insansız robot kullanın gidin milleti öldürün diyorlar :hmmm

15097

15097

Üye
Grafikler gercekci oldugu icin vuramamis olabilir misin acaba :hmmm :kıskıs:

Türe

Türe

Üye
Fear 3 oyna bak bakayım acıma duygun kalıyo mu adamın ölüsüne dirisine kurşun yağdırırsın valla ! :ehe

doctorrr

doctorrr

Üye
Fear 3 oyna bak bakayım acıma duygun kalıyo mu adamın ölüsüne dirisine kurşun yağdırırsın valla ! :ehe
ben onu max payne de yapıyorum hep mermim bitiyor :zzz: yalnız pc de :D al la al diye mermim bitene kadar sıkıyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt