Oyun oynarken piliniz ne kadar gidiyor

Sponsorlu Bağlantılar

gurmer21

Üye
    Konu Sahibi
Oyun oynarken piliniz ne kadar gidiyor
Merhabalar

Lumia 1520 kullanmaktayım.Telefondan genelde memnunum.Ama oyunlardaki pil süresi tatmin etmiyor.Sizler oyun oynarken cihazınızda aldığınız pil süresi ortalama ne kadar.Deneyimlerini paylaşır mısınız ?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Hangi oyunları oynadığınızı da yazarsanız arkadaşlarımız ona göre şarjın gidiş durumu hakkında fikir ve izlenimlerini paylaşabilirler.

gurmer21

Üye
    Konu Sahibi
Bir arkadaş trivial pursuit oyunu 4.5 saat boyunca oynadığını buna rağmen geriye %52 şarjı kaldığını yazmış.Ben bir oyunu değilde mesela parça parça 5-6 oyun denedim içlerinde six guns gibi oyunlarda vardı.1.5 saatte %33 şarj gitti.Bana pek normal gelmedi.cihazda 3400 mah pil var.920 de bile 2.5 saat oynuyordum.Genel olarak sorayım mesela six guns,asphalt 8 gibi oyunlarda nasıl olur pil durumu.Tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

skynet

Üye
Ben 620'de riptide gp2'yi pil %100 iken yarım veya 1 saat oynadıktan sonra pil %60 falan oluyor :)

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Asphalt 8 vahim için ellemeyin 2 saatte %100den %20 Allahtan telefon patlamadı :)

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Blitz online 1saatte 100de100den 85 90 civarina dusuyordu eski telim 1320 de .d

pissed26

pissed26

Üye
Merhabalar

Lumia 1520 kullanmaktayım.Telefondan genelde memnunum.Ama oyunlardaki pil süresi tatmin etmiyor.Sizler oyun oynarken cihazınızda aldığınız pil süresi ortalama ne kadar.Deneyimlerini paylaşır mısınız ?
valla kardeşim bi ara internette gezerken bağımsız bi araştırma şirketinin telefon bataryaları testi için bi sayfaya girmiştim orda en uzun şarjı giden akıllı telefonun 1520 olduğu söyleniyordu 2. sırada (yalan olmasın tam emin değilim) ya xperia z2 yada xperia z3 vardı ikisinden birisi olduğuna eminim ama :) sen o telefonla memnun değilsen biz 2000mh ile napalım sen düşün akşamı zor görüyoruz oyun oynamazsak ;)

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Şu sıralar Dragon Mania oynuyorum ve sürekli de girmek zorunda kalıyorum. Su gibi gidiyor şarj inan, o kadar kalibre yapmama rağmen düzgünce 1 hafta dayanabiliyor cihaz

oysu

oysu

Üye
3D Car Parking arada oynuyorum.Benim L1020 kendini lamborghini sanıyor. Deposunu 30-40 dk da boşaltıyor. Normal kullanımda sabah 8 akşam 5 i zor görüyorum. Çok yakıyor çok

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Oooo ben öleyim ya. 620 nin pilini bilen biliyor:kop2: Öğleni zor görüyorum. Ooo dolu batarya deyip fondipliyor namısız :p

skynet

Üye
Bugün pil %90 iken 3 saat oynadım kalan pil %4'dü :)

gurmer21

Üye
    Konu Sahibi
Cihaz nedir hocam

skynet

Üye
620 :)

gurmer21

Üye
    Konu Sahibi
Fena değilmiş 3 saat iyi süre.İlginç olan ben de 3400 mahlık pil ile 3 saat oynuyorum

skynet

Üye
Ekran parlaklığı otomatik ve oyununda grafik ayarları düşükteydi sanırım o yüzden böyle dayandı yoksa çok zor

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Tavsiyem yeni batarya almanız. 920 bir aralar 3 saati çıkarmıyordu. Yeni batarya taktırdım kvk da Şimdi oyun oynamazsam, sosyal ağlar,kamera, mesaj+arama tüm gün gidiyor. Ama oyuna gelince sular seller :D

tgoksen1

Üye
oyun oynarken pilin hızlı gitmesi normal arkadaslar sıkıntı etmeyın :) Daha fazla güç tüketiliyor çunku

gurmer21

Üye
    Konu Sahibi
Cihazı zaten sıfır olarak aldım.Pik de sorun olabilir mi.Oyundan geçtim 29 dakikadır internette takılıyorum % 6 şarj gitti.Bir anormallik var ama nedir?

Üst Alt