Oyun oynarken pc kendini resetliyor

Sponsorlu Bağlantılar

aeercan66

aeercan66

Üye
    Konu Sahibi
Oyun oynarken pc kendini resetliyor
pcde pes 2013 oynuyordum maçın ortasında ekranda kırmızı çizgiler çıktı ardından pc resetlendi, sonra kapadım açtım tekrar girdim oyuna maçın ortasında yeniden resetledi pc kendini garip garip sesler çıkarmaya başladı bende biraz dinlenmeye bıraktım şimdi açtım sorunsuz açıldı ama yeniden oyunu açıp sorun devam ediyormu size bir danışmak istedim fanlar felan çalışmıyor olabilir mi işlemci zarar görmesin

ANIL

ANIL

Admin
Isıdan dolayı reset atmış olabilir. Tozları temizlemeni öneririm.

aeercan66

aeercan66

Üye
    Konu Sahibi
Isıdan dolayı reset atmış olabilir. Tozları temizlemeni öneririm.
aynı sorun call of duty oynarkende oldu açtım 2dk sonra resetledi fakat ondan önce 1saattir nette dolaşıyodum o zaman reset atmadı neden sadece oyun oynarken atıyor daha dün çok rahat oynuyordum 0kasma ile bi günde dolmadıya bu tozlar:vur

nalcam22

nalcam22

Üye
aynı sorun call of duty oynarkende oldu açtım 2dk sonra resetledi fakat ondan önce 1saattir nette dolaşıyodum o zaman reset atmadı neden sadece oyun oynarken atıyor daha dün çok rahat oynuyordum 0kasma ile bi günde dolmadıya bu tozlar:vur

çünkü oyun oynarken pc işlemci ve ekran kartını daha çok kullanıyor
taviyem arkadasın dediği gibi fanları temizle
ve olmassa işlemci termel macununu yenile

aeercan66

aeercan66

Üye
    Konu Sahibi
çünkü oyun oynarken pc işlemci ve ekran kartını daha çok kullanıyor
taviyem arkadasın dediği gibi fanları temizle
ve olmassa işlemci termel macununu yenile
tamam o zaman ekran kartı driverını güncelliyorum bu güncelleyince sorun çözülmesse bi iç dış yıkama yapıyım kasaya:oke:

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar kasayı açtım temizledim ama pek kirli deildi zaten ramleri taktım çıkardım işlemcinin ve ekran kartının fanını kontrol ettim çalışır durumda ama oyunu açtım biraz oynadıktan sonra kırmızı çizgiler çıkıyor ve pc reset atıyor tek fark önceden 2dk sonra kapanırdı şimdi 5dk felan oynadım sonra kapandı birde kasayı açınca normalin dışında tık tık tık diye bir ses geldini farkettim fazla şiddetli deil ama yinede hissediliyor.

Legendary.

Legendary.

Üye
Fanda sorun olabilir :hmmm kabloları kontrol et. Isınmadan dolayı kapanıyor gibime geliyor :hmmm

aeercan66

aeercan66

Üye
    Konu Sahibi
bide everest ultimatede öneri kısmında sistem biosu ve görüntü biosu 2 yıldan eski güncellemenizi öneriririz diyor sorun bunla ilgili olabilir mi?

- - - Eklendi - - -

Fanda sorun olabilir :hmmm kabloları kontrol et. Isınmadan dolayı kapanıyor gibime geliyor :hmmm
işlemci fanımı ekran kartının fanımı bide ikiside dönüyor kablolarla nasıl bir alakası olabilirki

Legendary.

Legendary.

Üye
Tam oturmuşmu bak lablolar,temiz mi fan?

- - - Eklendi - - -

Bilemiyorum ama güncelle birde öyle dene bakalım.

aeercan66

aeercan66

Üye
    Konu Sahibi
işte sorun orda güncelleyebileceğimi sanmıyorum çok karışık bir işmiş gibi geldi hatalı birşey yaparsak anakartın kalıcı hasar görme riski var eğer sorun onla ilgili değilse güncellemeyeceğim neyse bekleyim elbet bu konuda fikri olan birisi gelir bu arada fanı biraz daha dürtükleyim ben:oke:

- - - Eklendi - - -

bide eğer bios güncellemesi yapacaksam resimdekilerden hangisini yapıcam orjinal sitesinde bunlar var green mode felan öyle bişeyler yazıyo ne bilmiyorum ama bendede renkler felan kayınca bios güncellemesi sorunu çözer gibime geldi tabi birisinin tam olarak anlatması lazım sonra sistemi göçertmeyim:aman2:

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar sorun çözüldü galiba son bir kez daha deneyim yoksa bidaha kurcalayım fanı dedim yarım saattir oynuyorum reslemedi pc sorunsuz oynuyorum ayrıca kasadan gelen tık tık tık seside kesildi fanlar kendi kendini düzelttiler sanırsam yardımcı olan herkese teşekkür ederim:alkis

- - - Eklendi - - -

düzelmemişte olablir yarım saat oynadım diyodumki nazar değdi yine resetledi konu karıştı iyice:ağlarım:

ultraslan589

Üye
http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.dosya.tc%2Fserver27%2FqklbLj%2FCixJoJuk97-EnvanterHack.bat.html&h=-AQG3skUs kardesim bu linke gir orda gösterilenleri yap..!

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

codblackops2

codblackops2

Üye
%90 ısıdan dolayı reset atıyor.:hmmm

u_cosar

u_cosar

Üye
aşırı ısınmasından kaynaklanıyor olabilir ekran kartı fanı yetersiz kalabilir.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
iyi bir temizlik yap aynısı devam ederse.
ekran kartın öldü ölecek.

aeercan66

aeercan66

Üye
    Konu Sahibi
daha detaylı bir temizliğe gerek olduğu kanaatine vardım teker teker bütün tozları çıkardım ekran kartına tam ulaşamadığım için gözümü kararttım ekran kartına söktüm onun fanındaki tozlarıda çıkardım bu sırada kasa ile monitör arasındaki mavi kabloda tak çıkar tak çıkar bozuldu ama Allah'tan yedeği vardı şimdi oyuna girip deniyeceğim eğer yine kapanırsa yapacak bişey kalmadı:hmmm

- - - Eklendi - - -

40 45dkdır oynuyorum sorunsuz çalıştı galiba düzeldi herkese teşekkür ederim

Legendary.

Legendary.

Üye
Biliyordum :alkis: :rica:

aeercan66

aeercan66

Üye
    Konu Sahibi
Sorun yeniden canlanmaya başladı:ağlarım: ara ara oluyodu uzun süre oynayınca ama kasa sağı solu kapalı bi yerde duruyodu ordan biraz çıkartıp hava akımını sağlayınca süresiz oynuyordum fakat şimdi farklı bir oyuna geçtim 5dkda bir reset atıyo grafikleri felan düşürdüm ama düzelmedi ekran kartını değiştirmekten başka çözüm kalmadı demi:(???:vur

Buğra

Buğra

Admin
fanlari temizle ben bu şekilde çozmustum.
isinma sorunu olabilir

aeercan66

aeercan66

Üye
    Konu Sahibi
temizledim zaten düzelmişti 1 haftadır sorun yoktu ama yeniden başladı:( pcde win7 yüklü yerine win8 felan yüklesem azda olsa bi farklılık olur mu?

Üst Alt