ayberkev
Üye
-
Konu Sahibi
-
yüklediğin oyunlar sistemi çok zorlamış olabilir bence o oyunlardan vazgeç
Bilgisayara hiç format atmadım aldığımda win7'ydi hala öylebu konuyu açtığımdan beri bütün heryere baktım ati nin forum sinde bile konu açtım cevap yok delirdim artık bu nedir ya ? ne yapsam düzelir şimdi yeni ekran kartı alsam sorun onda değilse ne yapıcam zaten ekran kartındanda anladığım yok . veya formatmı atsam ne yapsam çaresizim... bu ekran kartını yapanın ben...
Eray kardeş ilkten yardımların için çok teşekkürler bu sorunu baya araştırdım BSOD diye bi sorun blue screen of death mıydı neydi açılımı garip bişey anlamadım. Sorun donanımsalda yazılımsalda olabilirmiş bide pc bu hatayı verince servise yollayın diyorlar çözümü zor gibi bişey. bende yetkili servise gönderdim kasayı bakalım 6 gündür yok ben kafayı üşütmeden gelirse iyidir. Konuda yardımcı olanlarda sağolsun
Garanti süren verdiğin günden itibaren 30 iş günüdür. Bu süre bitiminde eğer gelmsezse verdiğin yere gidip sorun neyse yenisini alıyorum eskisi size kalsın diyebilirsin. 30 günden sonra yenisini vermek zorundalar.
Tamam sorun çözüldüyav okadar 2 ay uğraştım mavi ekran , gri ekran dedim yine götürdüm servise adam oyunlara baktı exe uzantısı sorunluymuş düzeltti pcde sorun felan yokmuş.Yok böyle olay ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?