oyun oynarken bilgisayar kapanıyor yardım

Sponsorlu Bağlantılar

directionsoul

Üye
    Konu Sahibi
oyun oynarken bilgisayar kapanıyor yardım
Arkadaşlar benim laptop i3 işlemci 2gb ram 512 ekran kartı var.Oyun oynarken kendiliğinden bilgisayarım kapanıyor.acaba çok oyun yüklü olduğu için mi nedendir? Mesela başta pes 11 oynarken hiç bi sıkıntı çekmiyordum şu anda bilgisayar kendiliğinden oyun oynarken pat diye kapanıveriyor nedendir yardımcı olursanız sevinirimm...

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
Mavi ekran falan geliyor mu ? eğer yoksa bilgisayarının sıcaklık değerlerine bir bak çok ısındığından da kapanıyo olabilir oda değilse virüs vardır Eset Smart Security 5 i bi yükle tarattır olmassa bi format çek

fnldstntn

Üye
muhtemelen isinmadandır soğutucu alırsan işini görür ve sıcaklığı speedfan uygulaması ile bakabilirdi...

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
virusun bılgısayar kapattıgını daha gormedım :D
laptop cok ısındıgı ıcın kendını kapatıyor... Guzel bır laptop sogutucusu alırsan sorunu halledersın yoksa kendı kendını kapatmasını engelleyemezsın..
Isınırsa kapanır

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
virusun bılgısayar kapattıgını daha gormedım :D
laptop cok ısındıgı ıcın kendını kapatıyor... Guzel bır laptop sogutucusu alırsan sorunu halledersın yoksa kendı kendını kapatmasını engelleyemezsın..
Isınırsa kapanır

ben çok gördüm :ehe hani şu tekin diye birinin açtığı konu vardıya oyunları oynarken nette gezinirken pc kapanıyo diyodu o da virüs çıktı :ehe Bide laptop kısmı gözümden kaçmış laptoplarda çok ısınma oluyo

cast_never

cast_never

Üye
laptop kullandığın için ilk akla gelen ısınma sorunu zaten bi laptopu 2 saat kullanabilirsin . bide oyun oynadıgın için cihaz ayrı bi efor sarfediyor o yuzden pat die kapanıyo . bide laptopun fanının ne tarafa baktıgı cok onemli mesela hp compaq'ların fanları alt tarafa baktıgı için sn bi masada kullanırsan fan altta kaldıgı için kapanıcak ve soguması biraz daha zor olucak . eger boyle bişeyse ve sen pc daha uzun sure kullanmak istiyosan adam akıllı bi soğutucu alman gerekiyor . zaten pc kullanırken sol ust kosesıne elini koydugunda ne kadar ısındıgını anlarsın .

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap

ben çok gördüm :ehe hani şu tekin diye birinin açtığı konu vardıya oyunları oynarken nette gezinirken pc kapanıyo diyodu o da virüs çıktı :ehe Bide laptop kısmı gözümden kaçmış laptoplarda çok ısınma oluyo

Kedidir, kediii. :naughty: Virüs şu şekilde olabilir; ateşli bir virüs ise...:seytan6:

Şaka bir yana, sorun sahibi arkadaşın anlattıklarına göre ısınma sorunu ihtimali daha yüksek gibi.

stainless steel

stainless steel

Üye
tayip lavo

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
oyun oynama :D daha basit bir çözüm üstelik soğutucuya para vermen gerekmicek :oke:

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
Kedidir, kediii. :naughty: Virüs şu şekilde olabilir; ateşli bir virüs ise...:seytan6:

Şaka bir yana, sorun sahibi arkadaşın anlattıklarına göre ısınma sorunu ihtimali daha yüksek gibi.

evet isinmaya ihtimali gectim kesin o diyorum sadece laptop yazdigini gormedim

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
benım bır arkadaşın hp laptop var ısınma sorunu var bayagı..
Odası soguk olunca açıp prime95 ıle test yapıyomuş :D
yarım saate odayı fırın gıbı yapıyor dıyo :aha:

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
benım bır arkadaşın hp laptop var ısınma sorunu var bayagı..
Odası soguk olunca açıp prime95 ıle test yapıyomuş :D
yarım saate odayı fırın gıbı yapıyor dıyo :aha:

Bu dizüstü bilgisayarlar için radikal ve mobilitesini bozmayacak soğutma sistemi icad eden parayı kıracak.:kop:

Yoksa günümüzdeki elektrikli sobaların yerini dizüstüler alsın. "Akıllı Sobalar" :aha:

futbol123

futbol123

Üye
kapanması normal değil.Muhtemelen toz dolmuştur içi

tkm001

Üye
Laptopların soğutma sistemi mantıksal olarak masaüstü bilgisayarların soğutma sistemiyle aynıdır fakat fiziksel yapıları farklıdır.
Kısacası bilgisayarının fan ve soğutma levhasının hava delikleri toz nedeniyle işlevini yerine getiremiyor,
yapman gereken bilgisayarını bilgisayarcıya getir ve soğutma sistemini temizlettir sorun düzelecektir :)

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
anormal bır yorum olacak ama...
Benım laptop toshıba ve 3 yılını gectı... Her turlu ortamda kullanıldı...
Tarla bahce halı masa.....
Ve 2 ay once kendımce temızlemek amaclı actım laptopın kasasını...
Bıraz ugraştım 5 parcaya ayırınca fanı soktum sonunda ama 1gr toz yoktu ıcınde....
Bayagı bı soylendım sonrasında bosu bosuna soktum dıye...
Sonra gerı takarken 1 vıdayı unutmusum :aha: ama bır sorunu yok masallah :ehe

akbarış

Üye
ekran kartından kardeşim

NiTr[O]gEn

NiTr[O]gEn

Üye
Oyun için Masaüstü ideal diyoruz da boşuna değil

Isınmadan kaynaklanıyor büyük ihtimal Kullandığın zemine ve zeminin düz olmasına dikkat et

artı olarak arkadaşlarının dediği gibi şöyle 15 Tl ye güzel bir soğutucu alabilirsin