tabi ki o kadar para verilmez. Zaten ben Türkiye'den iPhone almam. Imkân varsa Yurtdışından alınabilir![]()

yurtdışından xperia play de alınabilir![]()
iPhone varken neden xperia??
Ve oyun için üretilen bir telefon. Arkadaşta oyun için istiyor.HesaplııVe oyun için üretilen bir telefon. Arkadaşta oyun için istiyor.

eğer türkiye'den alacaksa-ki sanırım öyle- xperia play alabilir. Ama yurtdışından alma imkânı varsa kesinlikle iphone 4S
Iphone'da oynamadan anlayamazsınız. Bende SII var ben bile imreniyorum.
O konsolunda keyfi oynamadan bilinemez bence.
ForeverAlone";4258814][COLOR="Black' Alıntı:
Konsol istiyorsan yarı fiyatına PSP var ne uğraşıyorsun.Dokunmatik oyun konsoldan çok daha zevkli bence.[/COLOR]
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu oyun süpermiş![]()

Psp öneren arkadaşları kınıyorum. Arkadaş oyun için cihaz dememiş oyun için telefon demiş. Psp telefon mu? Ya da kamerası var mı? Lütfen mesaj kasmayalım. Bu arada Iphone 4s'e çıkan her oyun xperia play içinde var. Ve o konsolla oynaması ayrı güzel inanın. Daha hesaplı üstelik. Ics güncellemeside gelecek oh mis.

o telefonun özellikleri gibi fiyatıda yüksek ama biraz hesaplı bi telefon alınmasını düşünürsek xperia play iyidir ya da neo v de iş görebilirben olsam sensation xe alırdım.Xperia playde adreno 205 gpu var ilede yetersiz gelebilir.Sensation xe nin ise adreno 220 gpu su var üstelik rami 768 mb dah aiyi olduğunu düşünüyorum.