Oyun oynamak için telefon önerisi fiyat önemli değil

Sponsorlu Bağlantılar

Jrcan1

Jrcan1

Üye
[QUOTE="ForeverAlone";4248121]Hiçbir telefon Apple iPhone 4S kadar oyunu açamaz.525.000 uygulama ve oyun marketi var.Ayrıca en güçlü grafik kartına sahip.Sadece oyun değil her yönden harikadır.:oke:

Ben 3GS'de bile oyun manyagı oluyorum 4S'i düşünsene:oke:
[/QUOTE]

Birde beni düşün.:naughty: Boynumu fecii ağrıyor.Oyun oynamaktan :D

anılbaran

anılbaran

Üye
aynen ios derim. Bende bu ara sırf oyun oynamak için bi cihaza bakıyodum. Pc almaktan vaz geçtim . İpod touch 4. Nesil alıcam. 32 gb lık. 850 tl şuan . İlerde almayı düşünüyom

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Temple Run diye bir oyun var....

Yok böyle oyun her gün 3 saat oynuyorum :D

NeoV

Üye
ForeverAlone";4248390][COLOR="Black' Alıntı:

Xperia Play'e 1000 TL ödeyene kadar 400 TL verip konsollu bir PSP almayı biliyor sanırım arkadaş?

Ayrıca grafik kartı çok iyi değil.Her oyunu açamaz.
[/COLOR]

----------Eklendi @ 18:41:34 ---------- Yazıldı @ 18:41:12 ----------

En güçlü GPU 4S'de.

Arkadaş psp değil oyun telefonu arıyor ama. Ayrıca Play'in oyunları düzgün çalıştırmadığı kim söyledi size arkadaşlar? Telefon 100 mb ram kullanıyor. Geri kalan 400'ü oyuna ayırıyor. Play için optomize edilmiş 100 oyun var. Ayrıca Adreno 205 hiçte kötü bir grafik işlemcisi değil. Ki güncellemeden sonra işlemci hızını arttıracaklar. Arkadaş fiyat sorun olmaz demiş ama bence Iphone 4s'i hesaba katmamıştır yani. Herneyse karar senin.

Narutodth

Narutodth

Üye
Tabiki xperia play. Bakınız oynattığı oyunlar;

1-call of duty modern warfare 2

2-battlefield 2 bad company

3-N.O.V.A 2

• Beğen
Tepkiler: tempestshine

qRumPy

Üye
Oyun Amaçlı Telefon Alma Bence Git Psp Al Mis Gibi Oyna Yanında Bir Tana Görüşebileceğin Bir Telefon Olsun Yeter ;)

rapman

rapman

Üye
Xperia Play ya da iPhone 4S

sercan9992

sercan9992

Üye
iphone 4s tabikide çok gerçekçi ve harika oyunları var:)

tempestshine

tempestshine

Üye
Xperia Play'in de altta kalır yanı yok :naughty:

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Tabiki xperia play. Bakınız oynattığı oyunlar;

1-call of duty modern warfare 2

2-battlefield 2 bad company

3-N.O.V.A 2

Modern Warfare 2 oyunu sahte.Adamın el hareketlerine bak yandaki çarpı kare üçgen gibi tuşlara hiç dokunmuyor.Diğerleri gerçek zaten aynı oyunlar iPhone 4S'te mevcut.

guero38

guero38

Üye
Modern Warfare 2 Sahte şuan Ne İOS nede Androidde Böyle Bi oyun Yok.

Narutodth

Narutodth

Üye
[QUOTE="ForeverAlone";4255134]

Modern Warfare 2 oyunu sahte.Adamın el hareketlerine bak yandaki çarpı kare üçgen gibi tuşlara hiç dokunmuyor.Diğerleri gerçek zaten aynı oyunlar iPhone 4S'te mevcut.
[/QUOTE]

Aynı oyunlar iphone 4s dede mevcutsa okadar para yığmaya gerek yok. Arkadaş alsın bir xperia play

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Aynı oyunlar iphone 4s dede mevcutsa okadar para yığmaya gerek yok. Arkadaş alsın bir xperia play

1) Oyunlar iPhone 4S'de daha kaliteli.
2) O cihazı sadece oyun için kullanmayacak. Bunun uygulamaları, interneti, ses ve görüntü kalitesi de var. :oke:

Narutodth

Narutodth

Üye

1) Oyunlar iPhone 4S'de daha kaliteli.
2) O cihazı sadece oyun için kullanmayacak. Bunun uygulamaları, interneti, ses ve görüntü kalitesi de var. :oke:

Arkadaş önceliği oyuna veriyor ama? Ayrıca xperia playde oyun oynamak her zaman 4s den daha keyif verir.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
technoshark

technoshark

Üye
İşletim sistemini sorun etmiyorsan , fiyatda senin için önemli değil ise... Yurt dışından getirme imkanın varsa, yada Türkiye'de bulabilirsen Optimus 2x derim, :)

yada HTC Desire HD :)