Oyun oynamak için telefon önerisi fiyat önemli değil

Sponsorlu Bağlantılar

Lenneth

Üye
iPhone 4S

yakup_281

yakup_281

Üye
androide gamelofttan başka adam gibi hd oyun çıkaran yokki ama iphone a her oyun yapımcısı mükemmel oyun çıkarıyor bence de iphone tercihin olmalı

william75

william75

Üye
optimus 3d...

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Hesaplıı :) Ve oyun için üretilen bir telefon. Arkadaşta oyun için istiyor.

eğer türkiye'den alacaksa-ki sanırım öyle- xperia play alabilir. Ama yurtdışından alma imkânı varsa kesinlikle iphone 4S :oke:
Iphone'da oynamadan anlayamazsınız. Bende SII var ben bile imreniyorum.

Narutodth

Narutodth

Üye
eğer türkiye'den alacaksa-ki sanırım öyle- xperia play alabilir. Ama yurtdışından alma imkânı varsa kesinlikle iphone 4S :oke:
Iphone'da oynamadan anlayamazsınız. Bende SII var ben bile imreniyorum.

O konsolunda keyfi oynamadan bilinemez bence.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ForeverAlone";4258814][COLOR="Black' Alıntı:

Konsol istiyorsan yarı fiyatına PSP var ne uğraşıyorsun.Dokunmatik oyun konsoldan çok daha zevkli bence.
[/COLOR]

yakında PS Vita gelecek. Dokunmatik ekran çift analog daha iyi grafikler ve işlemci :)

tempestshine

tempestshine

Üye

Bu oyun süpermiş :naughty:

• Beğen
Tepkiler: "Batuhan"
aosman61

aosman61

Üye
x6 kullanıyosun işte ne güzel adam akıllı bir psp al derim ;)

fnldstntn

Üye
Benim tavsiyem psp vita...grafiklerinin ps3 ten iyi olduğu söyleniyor...

NeoV

Üye
Psp öneren arkadaşları kınıyorum. Arkadaş oyun için cihaz dememiş oyun için telefon demiş. Psp telefon mu? Ya da kamerası var mı? Lütfen mesaj kasmayalım. Bu arada Iphone 4s'e çıkan her oyun xperia play içinde var. Ve o konsolla oynaması ayrı güzel inanın. Daha hesaplı üstelik. Ics güncellemeside gelecek oh mis.

Narutodth

Narutodth

Üye
Psp öneren arkadaşları kınıyorum. Arkadaş oyun için cihaz dememiş oyun için telefon demiş. Psp telefon mu? Ya da kamerası var mı? Lütfen mesaj kasmayalım. Bu arada Iphone 4s'e çıkan her oyun xperia play içinde var. Ve o konsolla oynaması ayrı güzel inanın. Daha hesaplı üstelik. Ics güncellemeside gelecek oh mis.

her kelimene katılıyorum :oke:

memomemo54

memomemo54

Üye
Xperia Play diyorum
[video=youtube_share;Hk23afO9MhI]http://youtu.be/Hk23afO9MhI[/video]

Narutodth

Narutodth

Üye
[QUOTE="ForeverAlone";4258814]

Konsol istiyorsan yarı fiyatına PSP var ne uğraşıyorsun.Dokunmatik oyun konsoldan çok daha zevkli bence.
[/QUOTE]

Adam psp istese gider psp alır ama adam telefon istiyor anlamadan konuşanlara çok sinir olurum. :off:

wild-emre

Üye
ben olsam sensation xe alırdım.Xperia playde adreno 205 gpu var ilede yetersiz gelebilir.Sensation xe nin ise adreno 220 gpu su var üstelik rami 768 mb dah aiyi olduğunu düşünüyorum.

__xXx__

__xXx__

Üye
ben olsam sensation xe alırdım.Xperia playde adreno 205 gpu var ilede yetersiz gelebilir.Sensation xe nin ise adreno 220 gpu su var üstelik rami 768 mb dah aiyi olduğunu düşünüyorum.
o telefonun özellikleri gibi fiyatıda yüksek ama biraz hesaplı bi telefon alınmasını düşünürsek xperia play iyidir ya da neo v de iş görebilir