Oyun Oyun Önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

Davut420042

Davut420042

Üye
    Konu Sahibi
Oyun Önerisi
Merhaba arkadaşlar,

Sabahtan beri Google Play Store'da dolanıyorum güzel oynamaya değer bir oyun bulamadım sizden ricam Android 4.4.2'yi destekleyen güzel oyunları önerebilir misiniz??

NOT: Subway Surfers , Candy Crush Saga serisi gibi sürekli aynı şeylerin yapıldığı oyunları önermezseniz sevinirim :)

Önereceğiniz oyunlar Online yada eğlenceli seviyeleri olanlar oyunlar olabilir.

Önereceğiniz oyunlar max. 70-80MB olursa sevinirim :)

ŞİMDİDEN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM :)

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
DEAD TRIGGER var sonra şu an 0.20 TL olan bir yarış oyunu var indirdim oynuyor traffic rider var baya eğlenceli Score Hero var var da var :ehe
TWD sersi var...

Davut420042

Davut420042

Üye
    Konu Sahibi
DEAD TRIGGER var sonra şu an 0.20 TL olan bir yarış oyunu var indirdim oynuyor traffic rider var baya eğlenceli Score Hero var var da var :ehe
TWD sersi var...
Önerin için saol, Önerdiğin Traffic Rider, Score Hero, DEAD TRIGGER, TWD serisi oyunlarını denedim ama pek hoşuma gitmedi :)

Son düzenleme:
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Ashalt Serisini Söylemeye Gerek Varmı Bilmem Ama Dolmuş Drive Real Racing Başka Şu Zombi Oyunu Vardı Neydi O Dead Trigermi MBsi Yüksek Oyunları İndir Üzmez :)

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
Önerin için saol, ama önerdiğin oyun 1.32GB :)

Önerin için saol :)

mobil veri kullnarak indireceksin sanırım genelde düşük boyutlu oyunlar dandik olurlar ancak çerezlik diye tabi ettiğimiz oyunlar var :ehe buyur sana yardımcı olacak ( %90 biliyorsundur zaten :ehe )

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
LONEWOLF

JustWatch34

JustWatch34

Üye
aa,dead triger 1-2,zigzag

Üst Alt