Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Oyun önerin !!! (evo 3d)
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abandonware
Üye
Konu Sahibi
Oyun önerin !!! (evo 3d)
arkadaşlar geziye çıkacam lüften bana oyun önerebilirmisiniz? uzun süre vakit geçirebileceğim bişi olursa iyi olur (temple runlar filan bıktırdı artık).
kortamvar mb si çok olmasza sevinirim
edit: net cafeden max payneyi indirdim. ilginiz için sağ olun.
age101
Üye
telefonun ne ona göre oyun öneriyim
- - - Eklendi - - -
pardon futbolla aran varsa pes in hd serisini dene bence yada asphalt 6 hd
Yunkaai
Üye
Max payne,Final fantasy III
abandonware
Üye
Konu Sahibi
kardeş kota yok biraz daha küçük olsun oyunlar
Lenneth
Üye
Angry Birds Space, Fruit Ninja , Beyond Ynth , Cut the rope, iSlash (Android sürümü var mı bilmiyorum), Sprinkle, Jenga , Where is my water , Doodle Jump , Bejeweled , Samurai2 (boyutu 60 mb civarıydı yanlış hatırlamıyorsam ama grafikleri harika)
StunnerDead
Üye
Sana tek bir oyun söyleyim. Istunt. Aşırı eğlenceli kayak oyunu.
Angry Birds Space, Fruit Ninja , Beyond Ynth , Cut the rope, iSlash (Android sürümü var mı bilmiyorum), Sprinkle, Jenga , Where is my water , Doodle Jump , Bejeweled , Samurai2 (boyutu 60 mb civarıydı yanlış hatırlamıyorsam ama grafikleri harika)
Angry Birds Space, Fruit Ninja , Beyond Ynth , Cut the rope, iSlash (Android sürümü var mı bilmiyorum), Sprinkle, Jenga , Where is my water , Doodle Jump
Angry Birds Space, Fruit Ninja , Beyond Ynth , Cut the rope, iSlash (Android sürümü var mı bilmiyorum), Sprinkle, Jenga , Where is my water , Doodle Jump