Oyun Öncelikli Tel. Alcam Bütçe: Sınırsız

Sponsorlu Bağlantılar

Lumisland

Lumisland

Üye

Bence öyle değil hocam :) Sony her alanda ne kadar üstün olduğunu yaptığı işlerle gösteriyor. Apple fimasının stratejisi belli işletim sisteminin stabilliğinden yararlanarak o kadar iyi olmayan parçalarla bile çok iyi bir performans sunuyor ve buna rağmen fiyat seviyesini en üst seviyelerde tutuyor. Siz düşünebiliyor musunuz 4 çekirdekli bir iphone ne kadar hızlı olacağını. Eğer ki 4 çekirdekli bir telefon çıkartırlarsa o telefonun çıkışı 3000 TL yi bulur. Hal böyle olunca tabi ki en değerli firma seçilir :) İşçi çıkarması durumunun kötü olduğunu değil, kendini yenilemeye çalıştığını ve daha işler yapabileceğini gösterir.Sony nin amacı geriden gelerek sağlam bir teknoloji ile gelmek neden dört çekirdekli telefonu yok zannediyorsunuz. Stratejisi çok mantıklı bu satışını etkilese de sağlamlıktan ödün vermeden yollarına devam ediyorlar. Bakalım ileri ki zamanlarda durum neyi göstericek saygılar

ios un 4 çekirdeğe ihtiyacı yok ki androidin de şuanlık yok intel yetkilisinin açıklaması vardı okumanı tavsiye ederim. Sony piyasaya hızlı girdi ama acele etmemeli telefonlarını daha iyi tasarlamalı

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
PCye geçince uzun uzun cevap yazacağım telefondan yazmak pek sağlıklı olmuyor.DreaMagiC bir şey soracağım eğer adam 2 çekirdekle 4 çekirdek telefonların performansını sağlıyorsa neden 4 çekirdeklerin fiyatına satmasın sonuçta aynı performans biri gereksiz donanımlı biri iyi yazılımlı.Sony'yi Apple'dan daha çok sevmeme rağmen Apple'ın daha başarılı ve büyük bir şirket olduğu belli.Ayrıca daha önce kurulma ile şirketin büyüklüğü arasındaki bağlantıyı anlamadım...

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
ios un 4 çekirdeğe ihtiyacı yok ki androidin de şuanlık yok intel yetkilisinin açıklaması vardı okumanı tavsiye ederim. Sony piyasaya hızlı girdi ama acele etmemeli telefonlarını daha iyi tasarlamalı
Biliyorum hocam okudum o açıklamayı ama çıkartılan oyunlar hiç öyle demiyor sistemin ihtiyacı yok ancak yeni çıkan oyunlar öyle demiyor :)

klongs

klongs

Üye
konuyu açan kişi konuyu açtıktan sonra mesaj attımı

doctorrr

doctorrr

Üye
yok abi kayıplara karıştı :ehe

- - - Eklendi - - -

biri sizi birbirinize düşürmek için komplo kurmuş...:D

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye

Biliyorum hocam okudum o açıklamayı ama çıkartılan oyunlar hiç öyle demiyor sistemin ihtiyacı yok ancak yeni çıkan oyunlar öyle demiyor :)

Androidteki son bana göre çekirdek arttırarak çözülecek bir şey değil.Böyle giderse bir kaç sene içinde 10 çekirdek görürüz.Androidin düzenlenmesi lazım ki bu baştan yazmak kadar zor.Bu durumda Androidin ömrü çok uzun gözükmüyor bence.

- - - Eklendi - - -

yok abi kayıplara karıştı :ehe

- - - Eklendi - - -

biri sizi birbirinize düşürmek için komplo kurmuş...:D

:kıskıs:

Şamar Oğlanı

Şamar Oğlanı

Üye
Linero diye bir grup basarmisti bunu bence guzel gunler uzakta dgil :hmmm

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
PCye geçince uzun uzun cevap yazacağım telefondan yazmak pek sağlıklı olmuyor.DreaMagiC bir şey soracağım eğer adam 2 çekirdekle 4 çekirdek telefonların performansını sağlıyorsa neden 4 çekirdeklerin fiyatına satmasın sonuçta aynı performans biri gereksiz donanımlı biri iyi yazılımlı.Sony'yi Apple'dan daha çok sevmeme rağmen Apple'ın daha başarılı ve büyük bir şirket olduğu belli.Ayrıca daha önce kurulma ile şirketin büyüklüğü arasındaki bağlantıyı anlamadım...
Usta gereksiz değil donanım arada sistem farkı var dediğim gibi :) Android in yediği işlemci ile Ios un yediği işlemci bir değil. Avantaj ve dezavantajlar ortada ios un kapalı bir ekosistemi var her avantajın dezavantajı olduğu gibi bu da fazla gerek duymamasına neden oluyor buna göre tasarlanmış. Bu ne ios u iyi yapar ne de android in harika yapar. Bluetooth bilmem ne bu en basiti her şeyden kısıtlama yaparsa bence güvenliğinden çok özgürlüğe engel olur. Android güvensiz mi hayır güvenli ama apple kadar kısıtlama yapmadan oynuyor farkı bu bootlader kilidini kırmak için uğraşmazdı kimse yada rootlama felan yani android de güvenli dediğim gibi ios biraz abartılı geliyor bana. İnşallah anlatmak istediğimi anlamışsınızdır. Bu benim görüşüm iphone ne işletim sistemini seviyorum nede düşük parçalarla yüksek seviye parçalara kafa tutması hoşuma gidiyor. Eşit şartlar değil bunu anlatmak istiyorum tercih meselesi isteyen onu alır isteyen bunu. Ben zaten farkındaysanız yazılımı iyi diyorum ama ben o kadar kısıtlamaya karşıyım bu kadar basit. Daha önce kurulmasındaki bağlantıyı neden anlamadın Enes in anlatmak istediği gayet basitti ne kadar köklü olursa o kadar yol almış o kadar sağlam olur firma ;)

• Beğen
Tepkiler: enes-1907
Şamar Oğlanı

Şamar Oğlanı

Üye
Sonucta dunyanin en degerli sirketi sony degil apple :hmmm

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye

Usta gereksiz değil donanım arada sistem farkı var dediğim gibi :) Android in yediği işlemci ile Ios un yediği işlemci bir değil ve avantaj ve dezavantajlar ortada ios un kapalı bir ekosistemi var her avantajın dezavantajı olduğu gibi bu da fazla gerek duymamasına neden oluyor buna göre tasarlanmış. Bu ne ios u iyi yapar ne de android in harika yapar. Bluetooth bilmem ne bu en basiti her şeyden kısıtlama yaparsa bence güvenliğinden çok özgürlüğe engel olur. Android güvensiz mi hayır güvenli ama apple kadar kısıtlama yapmadan oynuyor farkı bu bootlader kilidini kırmak için uğraşmazdı kimse yada rootlama felan yani android de güveni dediğim gibi ios biraz abartılı geliyor bana. İnşallah anlatmak istediğimi anlamışsınızdır. Bu benim görüşüm iphone ne işletim sistemini seviyorum nede düşük parçalarla yüksek seviye parçalara kafa tutması hoşuma gidiyor. Eşit şartlar değil bunu anlatmak istiyorum tercih meselesi isteyen onu alır isteyen bunu. Ben zaten farkındaysanız yazılımı iyi diyorum ama ben o kadar kısıtlamaya karşıyım bu kadar basit. Daha önce kurulmasındaki bağlantıyı neden anlamadın Enes in anlatmak istediği gayet basitti ne kadar köklü olursa o kadar yol almış o kadar sağlam olur firma ;)

Bazı firmalarda olabilir bu ama Apple'ın daha büyük olduğu şuan belli.Sadece 3 alanda yarışmasına rağmen Sonyden daha fazla para kazanıyor sonuçta daha büyük.Diğerleri doğru ama Androidin pek başarılı olmamasının sebebi açık kaynaklı olması değil Google amcamızın pek iyi yazamaması MeeGo'da açık kaynaklı ama gayet iyi.Tizende açık kaynaklı ama iyi olacak.

O haberleri okudum inşallah kurtarabilir Androidi.Birde marketi gözden geçirmesi lazım Google'ın çar çöp şuan.

doctorrr

doctorrr

Üye
androidde linux tabanlıydı demi?

Lumisland

Lumisland

Üye
hala ios kapalı diye yetiyor diyorsun pes yani :) android güvenli demişsin sanırım virüs haberlerini hiç okumadın. Adamlar google play e angry birds space in birebir aynısını virüs olarak koymuşlar. Android de güvenliğin g si bi kere google a veri yolluyor sürekli sen istesende istemesende. Google senin bilgini napsın demeyin bu çok çocukça bir cevap olur. Bişey yapmıyıcaksa madem almasın neden alıyor ;) Android tam bir yazılım kirliliği android 4.0 4 çekirdeğe ihtiyaç duyuyorsa 5 - 6 8 çekirdek istiycek bu da hem kullanıcıyı hem üreticiyi zora sokar çünkü maliyet artar ama müşteri kaybetmek için fiyat yükseltemeyecek bu da daha düşük kar marjı demek hangi firma daha az kar etmek ister? Android google için yapacağını yaptı tizen başarılı olursa elveda deyin androide.

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Arkadaşlar bu tür tartışmalara önce ki sayfalarda da girdim daha konuşmak istemiyorum çünkü gerçekten yoruldum kimse yanlış anlamasın yine cevap vercem yine cevap alıcam böyle gidicek herkesi kendine göre haklı tarafı var saygılar kapatalım konuyu gitsin konu sahibi de okusun kapansın hepinize teşekkürler...

doctorrr

doctorrr

Üye
tizen kesinlikle başarılı olacaktır meegoya dönün bir bakın...

Şamar Oğlanı

Şamar Oğlanı

Üye
Ben incelemesine baktim tizenin ama pek beenmedim :hmmm

klongs

klongs

Üye
tizen in gelişmesi lazım daha erken tizen için

doctorrr

doctorrr

Üye
ben beğendim kullanışlı hoş bir arayüzü var :)

Üst Alt