DreaMagiC
Üye
Dediğim gibi paranı sağa sola dökmeye devam teknolojiyi takip etmene gerek yok seninbencmarklara inanıyorum çünkü htc nin webbrowserda nasıl iphone4s e yetişemediğini
oyunlarda nasıl iphone4s kadar stabil olamadığını
bir appstore kadar içeriğe sahip olmadığını
bir apple gibi performans kullanamadığını
çok iyi biliyorum yanılıyormuyumyoksa yine geçiştirmekmi istersin ( cevap olarak )
- - - Eklendi - - -
kızma anlıyorumkendinide üzme ileride sizde birgün benim gibi kasmadan bug almadan oyun oynayabilirsin farklı romlara bak
Ne oldu apple fanlığı bitti insanları vurmaya mı başladın şimdide ellerinde ki telefonla alay geçer gibi sorular amaç ne pardon ?sağolunsize ne zaman geliyor android 4 ıcs lg optimus me ye desteği kesmiş galiba.
- - - Eklendi - - -
sağolun cevap veremediğiniz noktada bana sorunbelliki cevap veremiyorsunuz elle tutulur tezlerime
bilmem farkındamısın bluetooth 4.0 mevcut özelliklede htc nin kasa kasa oynattığı nova3 den bahsediyorum multide çok zevkli oluyor deneyin
İşi bilenler dedim senin gibilerin bağlandığı sistemi anlatayımŞu bittiğin İos un dezavantajlarını görmezsin zaten dinle Telefonun o kadar kapalı bir sisteme sahip ki dışarıdan veri bile alamazsın sonra telefonumda bluetooth var diye geçinirsin, elindeki telefonda flash player desteği yok harika bir telefon unutma, kamerasını karşılaştırırız video veririm taraflı paylaşmış diyip kuyruğuna basılmış kediler gibi videolar paylaşmaya başlarsın bu video doğru değil diyip kendini avutursun, telefonu pc ye bağlandığında sanki ister gibi itunes diye bağırıyor yoksa bana dosya atamazsın diyor kısıtlama üstüne kısıtlama, o küçücük ekranda oyun oynamayı nasıl zevkli buluyorsunuz anlamışta değilim parmaklarından ekran gözükmüyor oyun mu oynuyoruz parmak show mu yapıyoruz daha çok şey var ama anlatmak gereksiz anlayan anlar bu yazıdan Sakın bana jb yapıp bazı sorunları aşarız deme çünkü androidin root unu unutma derim
ben telefonu 1200 tl ye moskovadan aldım bence kim kimi zengin ediyor biraz baksın
Dediğim gibi paranı sağa sola dökmeye devam teknolojiyi takip etmene gerek yok seninAnlayacağında yok zaten teknolojiden Senin gibiler olduğu sürece apple çok ekmek yer
- - - Eklendi - - -
Ne oldu apple fanlığı bitti insanları vurmaya mı başladın şimdide ellerinde ki telefonla alay geçer gibi sorular amaç ne pardon ?
O Htc nin kasa kasa oynattığı dediğin henüz tam oturmayan sisteminde kaynaklı sen multi için iphone ara yoksa bağlanamazsın felan sistemine can çekiştirmenin alemi yokbilmem farkındamısın bluetooth 4.0 mevcut özelliklede htc nin kasa kasa oynattığı nova3 den bahsediyorum multide çok zevkli oluyor deneyin
veri gönderemiyor diyorsun ama bilmem farkındamısın applelar kendi aralarında jailbreaksiz bump ve transfer app leri ile yaklaşık 5mbit üstü hızda veri transferi yapıyor wireles veya bluetooth seçiminide kendin yapıyorsun yaptırayım isterseniz - diğer cihazlara göndermek içinse jailbreakden sonra ibluetooth u yükle istediğine gönder
puffın browserda mevcut istersen maxicepde de direk flash player yüklenmesi anlatılmış durumda
e boyut konuşursak sizde tabak gibi cihazı nasıl yanağınıza dayıyorsunuz nasıl cebinizde taşıyorsunuz
bu arada jailbreakden sonrada öncede program veri atmada itunes zorluk çıkarmıyor olay kullanmayı bilmekde
- - - Eklendi - - -
ben telefonu 1200 tl ye moskovadan aldım bence kim kimi zengin ediyor biraz baksın
- - - Eklendi - - -
siz rootla bile bir apple kadar performans veremiyorsunuzki 4 çekirdek ama foss
sürekli spam yazılım içinde virus koruyucularla uğraşıyorsunuz sonra birgün kara ekran hatası alıp oturuyorsunuz
sen testermisinda sistemin oturmasını bekliyorsun sana hazır gelmesi lazım öyle değilmi ?
O Htc nin kasa kasa oynattığı dediğin henüz tam oturmayan sisteminde kaynaklı sen multi için iphone ara yoksa bağlanamazsın felan sistemine can çekiştirmenin alemi yok
Bir yazıyı okurken sonunuda getirmen tevsiye ederim jb deme dedim gitmişsin jb katıp atabiliyorum felan demişsin tez böyle çürütülür konu saptırmaya gerek yok
Telefonun açıklarını programla mı kapatmaya uğraşıyorsun yazık sana niye mi o kadar para verip hala kendi browser ını kullanamıyorsun hani android i geçtiğini düşündüğün browser
Boyut konusuna gelince tabak değil teknoloji harikasını yanağımıza dayıyoruz cepte taşımakta ne var onun içindeki 4 çekirdekli işlemcinin asaleti yeter taşımak için
Market konusunu bir kaç sene içinde anlarsın zamanlabilmem farkındamısın bluetooth 4.0 mevcut özelliklede htc nin kasa kasa oynattığı nova3 den bahsediyorum multide çok zevkli oluyor deneyin
veri gönderemiyor diyorsun ama bilmem farkındamısın applelar kendi aralarında jailbreaksiz bump ve transfer app leri ile yaklaşık 5mbit üstü hızda veri transferi yapıyor wireles veya bluetooth seçiminide kendin yapıyorsun yaptırayım isterseniz - diğer cihazlara göndermek içinse jailbreakden sonra ibluetooth u yükle istediğine gönder
puffın browserda mevcut istersen maxicepde de direk flash player yüklenmesi anlatılmış durumda
e boyut konuşursak sizde tabak gibi cihazı nasıl yanağınıza dayıyorsunuz nasıl cebinizde taşıyorsunuz
bu arada jailbreakden sonrada öncede program veri atmada itunes zorluk çıkarmıyor olay kullanmayı bilmekde
- - - Eklendi - - -
- - - Eklendi - - -
siz rootla bile bir apple kadar performans veremiyorsunuzki 4 çekirdek ama foss
sürekli spam yazılım içinde virus koruyucularla uğraşıyorsunuz sonra birgün kara ekran hatası alıp oturuyorsunuz
- - - Eklendi - - -
bu arada root etsende çözemeyeceğin sorunların var bir kere
market
oyun
performans
sisteminin fat olması
androidin sistemini yorması performans alamaman
Valla güldürüyorsun beni ya daha bi şey demiyorum aynı tas aynı hamam devamsen testermisinda sistemin oturmasını bekliyorsun sana hazır gelmesi lazım öyle değilmi ?
zaten htc ye bağlansam htc kasıyor ben tabiki kendi platformumdakilerle oynuyorum çoğu insanda çevremdeki ios kullandığı için zaman geliyor fifa12 yi multi atıyoruz veya 4 ve üstü kişi oynadığımız oluyor diğer oyunlarda
jailbreak niye batıyor anlamıyorum haticeye değil neticeye bakalım önemli olan cihaz yapabiliyormu yapıyor e buda sizi rahatsız ediyor anlıyorumsiz ise rootla çözemiyorsunuz sorunlarınızı daha adam gibi marketiniz yokken bizim cydiadan 4 marketimiz var binbir çeşit varyasyon
yooo safari çok üstün bence en azından sizi solda sıgır bırakıyor hızda utanın utanın kaç ay önce çıkmış cihazla başa çıkamıyorsunuz
4 çekirdeğin asaleti ile kandır işte kendini ben çatır çutur oyunlar oynarken 50 fps üstü sende kendini kandırüzülme ilerde sizin sistemde kendini bulur
şu dediklerine inanıyormusun
Market konusunu bir kaç sene içinde anlarsın zamanlaOyun deme bana parmaklarımdan görmek için uğraşamam büyük ekranlar mevcutken ve multi oynayabilicekken
Performans konusunu geçiceksin o kadar kapalı sistem hiçbir şeye gerek duymayan bağlanamayan kısaca özgür olamayacaksam performans ne işime yararSistemin fat olması nedeniyle 10 gb bir şeyin atılamadığını da ilk senden duyuyorum
Android sistemi yorar çünkü çocuk oyuncağı değil teknoloji harikası ios dan 10 dk da sıkılırsın ama android i yarım saatte zor çözersin bu kadar basit olay
Ben didişmiyorum kardeşim doğruları göstermeye çalıyorum ama gözü açılmıyor bazı arkadaşların mecbur çekiliyorum konuyu açan da okusun çözmeye çalışsın hangisi aklına yatarsa artıkabi siz burda didişiyonuzda konuyu açan arkadaş n'olacak
o arkadaşda okusun isterse konuyu kapattırsın bilgi ediniyordurabi siz burda didişiyonuzda konuyu açan arkadaş n'olacak
Eğer orda ki kastettiğimi anlayamadıysan gerçekten artık susalım konuşamaya gerek yokşu dediklerine inanıyormusunozaman denesene 5gb lık veri at bakalım.sistem mükemmel kapalı veya değil orası ilgilendirmez son kullanıcının aldığı performans önemlidir. aksine android daha zor çözülen ios daha basit arayüzlü bir sistemdir performans olarakda ios daha kararlı ve iyidir. andorid sistemi yorar çünkü çocuk oyuncağı değildir demek , bizim arabanın motoru bizim arabayı yorar çünkü çocuk oyuncağı değildir demek kadar anlamsız , ne alaka yorunca dahamı iyi oluyor
Ben sakinim hünkarımİyi tamam sakin olun.
ben dediğimi dedim içm rahat fıstık gibi cihaz var elimde daha elinde cihaz olmadan test etmeden kullanmadan emin emin konuşmayalım
Eğer orda ki kastettiğimi anlayamadıysan gerçekten artık susalım konuşamaya gerek yok
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
şunu bir izleyin efenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?