Oyun Öncelikli Tel. Alcam Bütçe: Sınırsız

Dostum sana bin defada cevap versem sen hep ısrar ediyorsun iphone en iyi iphone en iyi diye Bak tekrar söylüyorum iphone işletim sisteminden kazanıyor parçalarını kıyaslama S3 veya One X le. Gelipte bana Çift Çekirdek Cortex A-9 işlemciye gidipte bi 4+1 Çekirdek Tegra 3 e yada 4 Çekirdek Cortex A-9 dan daha üstündür demek gibi bir şey diyosun ki bunu işi bilen birine sor sadece sana güler 4S oyunda daha iyidir niye Gpu çok iyi Yada İşlemcisi çok süper olduğundan değil marketinden kaynaklı bir durum. Bence her konuda 4S demeyi bırak ve gerçekçi ol herkes gibi oyun konusunda şu sebeplerden dolayı iyi de bırak gitsin çünkü senin gibi çok insan var apple ı göklere çıkaran böyle şeylerden vazgeçin 4S hiç bir zaman işi bilenler arasında S3 veya One X e kafa tutcak bir telefon değil onu git S2 ile kıyasla illaki kıyaslarım mı diyorsun S3 ile One X le o zaman böyle devam hocam saygılar

Tepkiler: enes-1907

cnrgndz

Üye
bence boyut önemli bir etkendir yani one x ya da galaxy s3
ama senin için boyut önemli değilse iphone 4s al

İntel nin intel atomlu 1GB ramlı çift çekirdekli grafik işlemcili telefonlarından al arkadaşım.Yada HTC legend al

Kefelon

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle hepinizden özür diliyorum internetim gittiği için uzun süre maxicepe giremedim bugün okuma şansım olu yazdıklarınızı hepinize teşekkür ediyorum ilgi ve alakanızdan dolayı banada iphone 4s mantıklı geldi biraz daha düşünücem olmazsa iphone 4s i alcam lütfen düşüncelerinizi paylaşmaya devam edin....

Bence Htc One X veya Galaxy S3 üde düşün derim Üçü arasından seçim yap şahsen ben şu an Htc One X alıcağım üçünün arasından oyunlarada düşkünümdür

Kefelon

Üye
    Konu Sahibi
Yha galaxy s3 de iyi tel ondada rahat oyun oynarım gibime geliyor Sonuçta apple a5 çiplerini Samsung üretiyor...

Aynen öyle ve daha büyük ekran kısıtlama olmadan her istediğini yapabileceğin bir sistem android. One X e de bakmanı tavsiye ederim oyun diyorsun çünkü oturaklaşmaya başladı One X te Tegra 3 var ve Nvidia nın Tegra Zone Marketi var ayrıyetten her konusunda destek olacak koskoca 30 üyesi olan ve açılalı daha 15 gün olmasına rağmen hızla büyüyen bütün tegra oyunların paylaşılmış olduğu kulübümüz var imzamda Nasıl reklam ama

güzel kardeşim sana - mı - sorucam
benim üstümden prim yappa kimin ne kadar bildiği ne kadar doğru ! - konuştuğunu ben insanlara deneterek gösteririm
- ki ! sana gelipde cortex9 samsungun işlemcisinden iyi dedimmi? niye kendi kendine cümleler yaratıp kendi kendine cevaplıyorsun biz biliyoruzki o çok gelişen samsung halen cortex 9 kullanıyor mimari olarak apple a5 ile aynı mimaride ama çekirdek sayısı fazla 4 ! veya htc nin çekirdeğine birşey demiyoruz ! bak düzgün türkçe kullanıyorum yanlış anlaşılmalar olması hayalden beni cevaplama diye ama ortada kabak gibi bir gerçek var samsung htc bug lar alırken o senin sevmediğin kıskançlıktan hayali cevaplar verdiğin appleda böyle şeyler olmuyor, yazılarından anladığım kadarıyla o stabilliği bir kıskanmışsın üzülme ! yakında sizede htc 4,5 ay sonra güncelleme yollar 4 çekirdekle yine bir iphone4s kadar anca bencmark verebilirsin . işi anlamak için uzman olmana gerek yok lakin ben yinede donanımlar konusunda bilgili bir insanım eğer iyice incelersen işin sadece ios ve yazılımda bitmediğini a5cpu ile sgx 543m2 gpu nun birlikte bu kadar iyi çalışmasının nedeninide görürsün, cihazın oyunlarda kasmamasının nedeni ve yüksek fps oranı ;
biraz powervr serisinden bahsedeyim ;
-power vr serisi sadece tek başına yüzde 95 oranında gerçek güç sağlar buna göre iphone4s deki değerlere bakalım;
SGX543MP
  • (single core) 35M polygon/s @200 MHz
  • (two cores) 68M polygon/s @200 MHz-------iphone4s (tek başına 68milyon poligon cpu ile birlikte siz düşünün)
  • (four cores) 133M polygon/s @200 MHz
  • (eight cores) 266M polygon/s @200 MHz
  • (sixteen cores) 532M polygon/s @200 MHz

bu olayları çözdükten sonra birde glbencmarklara bakarsanız neden galaxys3 ün iphone4s ile aynı skoru verdiğinide anlarsınız .
ben övüyorum apple ı gidipde alın diye değil gözünüzü açın bilginiz olsun bende samsungs3 alacak paralarda mevcut lakin daha adam gibi rakip gelmedi bekliyoruz merakla.ben birde markacı değilim hangi cihaz iyi ise onu kullanırım tavsiyemde bu yöndedir. taklit alacağınıza gerçek cihazlar alın , htc den umudum vardı ama olmadı.

Tepkiler: Cihanî Sultan
Legend mi Gerçekten dalga geçti

işi bilenler demişsin işi bildiğinizi çok zannetmiyorum nedenmi ?;
androidde ; spam yazılım,güvenlik açıklıkları,performansın aynı seyretmemesi,hafıza kartının sistemin hızını düşürmesi,ısınması , çok fazla donanım kullanması,belli bir yazılım üstünde direk donanımın etken olamaması , yeteri kadar program bulamamanız,desteğin zor olması,oyunların her cihazda ve sık sık güncellenmemesi hatta gelmemesi bir dünya problemi olan bir sistem kullanıp bunu övmeye çalışmanız acayip geliyor .sizcede 4çekirdek kullanıp çift çekirdekli bir apple la aynı performans almanız garip değilmi ayrıca biliyorumusunuz sisteminiz fat (hem htc hem samsung) ne 4gb üstü mkv film atıp izleyebileceksiniz nede herhangi bir veri alabileceksiniz oysaki apple iphone4s de ntfs kullanılmakta bu sayede 10 gb lık bluray atıp izleyebiliyorsunuz.gözünüzü açın .

- - - Eklendi - - -

benim neo bile açıyo 1.6 gb oyunları s3 düşünemiyorum bile
hangi 1.6gb lık oyunu açtınız acaba?

- - - Eklendi - - -

daha yeni çıkan samsung galaxys3 ve htc one x in apple 4s e kafa tutamayışı,

bana maval okumayın.

- - - Eklendi - - -

http://www.glbenchmark.com/compare.jsp?benchmark=glpro21&showhide=true&certified_only=1&D1=Apple%20iPhone%204S&D2=Samsung%20GT-I9300%20Galaxy%20S%20III&D3=HTC%20One%20X

İlk önce o ünlem işaretlerini dikkatli kullan gereksiz yerlerde kullanma sana tavsiye. Benim hiçbir sistemi kıskandığım yok One X e 2000 TL veren adam 4S e de 1900 TL verebilir bunu ilk önce tam kavra Bu arada zaten o işlemcileri istesen de kıyaslayamazsın çünkü işlemcilerin kapasitesi belli Sen hala şu bencmarklara inanıyorsan senle konuşmanın mantığıda yok bazı şeyleri hala anlayamamışsın demektir bu Benimde kimseye ispatlamaya çalıştığım yok bir şeyi daha sakin cevaplar verebilirsin burda agresif tavırlar göstererek bir yere varamazsın gerek yok gerekli yerde gerekli durumları kabul etmek gerekir benim iphone un stabilliğini kabul ettiğim gibi app store un iyi olduğunu kabul ettiğim gibi senin gibi körü körüne apple a bağlanarak değil

bencmarklara inanıyorum çünkü htc nin webbrowserda nasıl iphone4s e yetişemediğini
oyunlarda nasıl iphone4s kadar stabil olamadığını
bir appstore kadar içeriğe sahip olmadığını
bir apple gibi performans kullanamadığını
çok iyi biliyorum yanılıyormuyum yoksa yine geçiştirmekmi istersin ( cevap olarak )

- - - Eklendi - - -

kızma anlıyorum kendinide üzme ileride sizde birgün benim gibi kasmadan bug almadan oyun oynayabilirsin farklı romlara bak

Yunkaai

Üye

Kusura bakmada seninki biraz gök görmemişin bi iphonesi olmuş çekmiş ipini koparmış gibi olmuş

adam fancı görmüyormusun kardeş boşver sen biz gerçeklere bakalım

Kusura bakmada seninki biraz gök görmemişin bi iphonesi olmuş çekmiş ipini koparmış gibi olmuş
sağolun size ne zaman geliyor android 4 ıcs lg optimus me ye desteği kesmiş galiba.

- - - Eklendi - - -

adam fancı görmüyormusun kardeş boşver sen biz gerçeklere bakalım

sağolun cevap veremediğiniz noktada bana sorun belliki cevap veremiyorsunuz elle tutulur tezlerime

İşi bilenler dedim senin gibilerin bağlandığı sistemi anlatayım Şu bittiğin İos un dezavantajlarını görmezsin zaten dinle Telefonun o kadar kapalı bir sisteme sahip ki dışarıdan veri bile alamazsın sonra telefonumda bluetooth var diye geçinirsin, elindeki telefonda flash player desteği yok harika bir telefon unutma, kamerasını karşılaştırırız video veririm taraflı paylaşmış diyip kuyruğuna basılmış kediler gibi videolar paylaşmaya başlarsın bu video doğru değil diyip kendini avutursun, telefonu pc ye bağlandığında sanki ilaç ister gibi itunes diye bağırıyor yoksa bana dosya atamazsın diyor kısıtlama üstüne kısıtlama, o küçücük ekranda oyun oynamayı nasıl zevkli buluyorsunuz anlamışta değilim parmaklarından ekran gözükmüyor oyun mu oynuyoruz parmak show mu yapıyoruz daha çok şey var ama anlatmak gereksiz anlayan anlar bu yazıdan Sakın bana jb yapıp bazı sorunları aşarız deme çünkü androidin root unu unutma derim

ben kişileri yargılamam ama egolarınız beni yargılıyor heralde

cyber

Üye
lg daha optimus black a bile destek vermedi ki lg öyle ama sony bu konuda iyi