güzel kardeşim sana - mı - sorucam
benim üstümden prim yappa kimin ne kadar bildiği ne kadar doğru ! - konuştuğunu ben insanlara deneterek gösteririm
- ki ! sana gelipde cortex9 samsungun işlemcisinden iyi dedimmi?
niye kendi kendine cümleler yaratıp kendi kendine cevaplıyorsun
biz biliyoruzki o çok gelişen samsung halen cortex 9 kullanıyor mimari olarak apple a5 ile aynı mimaride ama çekirdek sayısı fazla 4 ! veya htc nin çekirdeğine birşey demiyoruz ! bak düzgün türkçe kullanıyorum yanlış anlaşılmalar olması hayalden beni cevaplama diye
ama ortada kabak gibi bir gerçek var samsung htc bug lar alırken o senin sevmediğin kıskançlıktan hayali cevaplar verdiğin appleda böyle şeyler olmuyor, yazılarından anladığım kadarıyla o stabilliği bir kıskanmışsın
üzülme ! yakında sizede htc 4,5 ay sonra güncelleme yollar 4 çekirdekle yine bir iphone4s kadar anca bencmark verebilirsin . işi anlamak için uzman olmana gerek yok lakin ben yinede donanımlar konusunda bilgili bir insanım eğer iyice incelersen işin sadece ios ve yazılımda bitmediğini a5cpu ile sgx 543m2 gpu nun birlikte bu kadar iyi çalışmasının nedeninide görürsün, cihazın oyunlarda kasmamasının nedeni ve yüksek fps oranı ;
biraz powervr serisinden bahsedeyim ;
-power vr serisi sadece tek başına yüzde 95 oranında gerçek güç sağlar buna göre iphone4s deki değerlere bakalım;
SGX543MP
- (single core) 35M polygon/s @200 MHz
- (two cores) 68M polygon/s @200 MHz-------iphone4s (tek başına 68milyon poligon cpu ile birlikte siz düşünün)
- (four cores) 133M polygon/s @200 MHz
- (eight cores) 266M polygon/s @200 MHz
- (sixteen cores) 532M polygon/s @200 MHz
bu olayları çözdükten sonra birde glbencmarklara bakarsanız neden galaxys3 ün iphone4s ile aynı skoru verdiğinide anlarsınız .
ben övüyorum apple ı gidipde alın diye değil gözünüzü açın bilginiz olsun bende samsungs3 alacak paralarda mevcut lakin daha adam gibi rakip gelmedi bekliyoruz merakla.ben birde markacı değilim hangi cihaz iyi ise onu kullanırım tavsiyemde bu yöndedir. taklit alacağınıza gerçek cihazlar alın , htc den umudum vardı ama olmadı.