Oyun manyağı bir telefon kullanıcısıyım yardım edin...

Sponsorlu Bağlantılar

HANGİSİ??

• Kullanılan toplam oy
    6
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kefelon

Üye
    Konu Sahibi
Oyun manyağı bir telefon kullanıcısıyım yardım edin...
başlıktada yazdığım gibi tambir oyun manyağıyım buna göre hangi elefonu alim yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.... FİYAT ARALIĞI 850 YE KADAR HER TELEFON OLUR (NOKİA HARİÇ)

mangdaşire

mangdaşire

Üye
galaxy gio.:oke: 800 mh hızı var ve android.android için çok oyun bulursun.

Kefelon

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy gio değilde abisi ace oyun performansında nasıl?

mangdaşire

mangdaşire

Üye
Galaxy gio değilde abisi ace oyun performansında nasıl?
aceninde işlemcisi aynı.fakat kamerası için kötü diyorlar.performans olarak nasıldır bilemem.birde galba acede android 2.1 var.gio da 2.2 var.

Kefelon

Üye
    Konu Sahibi
Ikisindede 2.2 varda galaxy ace sanki daha güzel duruyor?

maryosayko34

Üye
kardes samsung wawe 2 a ben cok memlunum yurt dısındakı sıtelerde ve samsung appde oyunlar var gayette ıyı arastır derım :)

Kefelon

Üye
    Konu Sahibi
Bada ya fazla güvenemiyorum geleceğin işletim sistemide ndroid o yüzden android kullanmka istiyorum

maryosayko34

Üye
2.0 bada yolda ve gelısecek suan pıyasada ıphone 4 den daha hızlı ıslemcıye sahıp telefon samsung wave 2 tabı tercıh meselesı benımkı tavsıye
;)

Utku

Utku

Üye
wawe 2

Starsley

Wave 2

shadow_170

shadow_170

Üye
Valla oyun manyağı isen senin için en en en iyi cihaz sony ericsson xperia play :D ama fiyat biraz fazla kaçıyo işte onunda onun dışında dedikleri gibi wave olabilir eğer uygun bulabilirsen tabi android farklı bi konu ama Bada da fena değil oyun konusunda apple dan sonra geliyo İphone da tercih edebilirsin ama onunda fiyat yüksek.

N'name

N'name

Üye
Wave :oke:

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
bende wave 2 kullanıcısıyım ancak daha Tlf'un kendinde olan oyunları dahi oynamadım. güzel yarış oyunları olsa deneme yapardım Tlf'un performansını oyunlarda

hüseyinyalcin

Üye
galaxy i9000 :oke:

Kefelon

Üye
    Konu Sahibi
saolun arkadaşlar ama internete baktığımda android için daha kolay oyun bulabiliyorum badayı fazla göremedim araştırcam teşekkürederim herkese....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt