Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Oyun manyağı bir telefon kullanıcısıyım yardım edin...
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kefelon
Üye
Konu Sahibi
Oyun manyağı bir telefon kullanıcısıyım yardım edin...
başlıktada yazdığım gibi tambir oyun manyağıyım buna göre hangi elefonu alim yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.... FİYAT ARALIĞI 850 YE KADAR HER TELEFON OLUR (NOKİA HARİÇ)
mangdaşire
Üye
galaxy gio. 800 mh hızı var ve android.android için çok oyun bulursun.
Kefelon
Üye
Konu Sahibi
Galaxy gio değilde abisi ace oyun performansında nasıl?
aceninde işlemcisi aynı.fakat kamerası için kötü diyorlar.performans olarak nasıldır bilemem.birde galba acede android 2.1 var.gio da 2.2 var.
Kefelon
Üye
Konu Sahibi
Ikisindede 2.2 varda galaxy ace sanki daha güzel duruyor?
maryosayko34
Üye
kardes samsung wawe 2 a ben cok memlunum yurt dısındakı sıtelerde ve samsung appde oyunlar var gayette ıyı arastır derım
Kefelon
Üye
Konu Sahibi
Bada ya fazla güvenemiyorum geleceğin işletim sistemide ndroid o yüzden android kullanmka istiyorum
maryosayko34
Üye
2.0 bada yolda ve gelısecek suan pıyasada ıphone 4 den daha hızlı ıslemcıye sahıp telefon samsung wave 2 tabı tercıh meselesı benımkı tavsıye
Utku
Üye
wawe 2
Starsley
Wave 2
shadow_170
Üye
Valla oyun manyağı isen senin için en en en iyi cihaz sony ericsson xperia play ama fiyat biraz fazla kaçıyo işte onunda onun dışında dedikleri gibi wave olabilir eğer uygun bulabilirsen tabi android farklı bi konu ama Bada da fena değil oyun konusunda apple dan sonra geliyo İphone da tercih edebilirsin ama onunda fiyat yüksek.
N'name
Üye
Wave
gunesinoglu
Üye
bende wave 2 kullanıcısıyım ancak daha Tlf'un kendinde olan oyunları dahi oynamadım. güzel yarış oyunları olsa deneme yapardım Tlf'un performansını oyunlarda
hüseyinyalcin
Üye
galaxy i9000
Kefelon
Üye
Konu Sahibi
saolun arkadaşlar ama internete baktığımda android için daha kolay oyun bulabiliyorum badayı fazla göremedim araştırcam teşekkürederim herkese....