Oyun istekleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

s8m9t

Üye
    Konu Sahibi
Oyun istekleri
Bulamadiginiz veya oynamak isteyipte ucretinden dolayi indiremediginiz oyunlari bildirin yukliyeyim...

s8m9t

Üye
    Konu Sahibi

aydnzara

Üye
nerden yüklüyorsun kardes sitenin ismini ver bizde bakalım.

KayraBey

KayraBey

Üye
Sihirbaza yaptığı işin sırrı sorulmaz...

Avunyali

Üye
Aydin BlackMart Indir

s8m9t

Üye
    Konu Sahibi
genis bi arsivim var istedigin programi veya oyunu sole aninda yukleyeyim :oke:

zeybekli

zeybekli

Üye
androidele ilgili her soruna yardım ederim demissin dostum sorun su ki wonderda sabit telefon hafizasi ve sabit sd hafiza var ayrica 32gb kart destegi var (yanlisim varsa düzeltin)ben kurdugum programlari bu ayrica takilan sd karta taşimak istiyorum ve bu kurulanprogramlarin sonradan inen uzantilarida harici kartta atip kurdugum programin burdan görmesini saglamakistiyorum örnegin navigasyon programini kuruyorum dahili sd karta. tasiyamiyorum haricı karta ve haritalarda inince hafiza doluyo bunun bir caresi varmi

s8m9t

Üye
    Konu Sahibi
androidele ilgili her soruna yardım ederim demissin dostum sorun su ki wonderda sabit telefon hafizasi ve sabit sd hafiza var ayrica 32gb kart destegi var (yanlisim varsa düzeltin)ben kurdugum programlari bu ayrica takilan sd karta taşimak istiyorum ve bu kurulanprogramlarin sonradan inen uzantilarida harici kartta atip kurdugum programin burdan görmesini saglamakistiyorum örnegin navigasyon programini kuruyorum dahili sd karta. tasiyamiyorum haricı karta ve haritalarda inince hafiza doluyo bunun bir caresi varmi

asagidaki linkte konunun cozumune ulasacaksiniz:

http://www.maxicep.com/android-gene...en-calistirma-yontemi-646162.html#post4720813

KayraBey

KayraBey

Üye
Telefonu root et.Link2sd kur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...