Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Oyun istekleri
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
s8m9t
Üye
Konu Sahibi
Oyun istekleri
Bulamadiginiz veya oynamak isteyipte ucretinden dolayi indiremediginiz oyunlari bildirin yukliyeyim...
androidle ilgili aradiginiz her konuda yardimci olabilirim.
aydnzara
Üye
nerden yüklüyorsun kardes sitenin ismini ver bizde bakalım.
KayraBey
Üye
Sihirbaza yaptığı işin sırrı sorulmaz...
Avunyali
Üye
Aydin BlackMart Indir
s8m9t
Üye
Konu Sahibi
genis bi arsivim var istedigin programi veya oyunu sole aninda yukleyeyim
zeybekli
Üye
androidele ilgili her soruna yardım ederim demissin dostum sorun su ki wonderda sabit telefon hafizasi ve sabit sd hafiza var ayrica 32gb kart destegi var (yanlisim varsa düzeltin)ben kurdugum programlari bu ayrica takilan sd karta taşimak istiyorum ve bu kurulanprogramlarin sonradan inen uzantilarida harici kartta atip kurdugum programin burdan görmesini saglamakistiyorum örnegin navigasyon programini kuruyorum dahili sd karta. tasiyamiyorum haricı karta ve haritalarda inince hafiza doluyo bunun bir caresi varmi
androidele ilgili her soruna yardım ederim demissin dostum sorun su ki wonderda sabit telefon hafizasi ve sabit sd hafiza var ayrica 32gb kart destegi var (yanlisim varsa düzeltin)ben kurdugum programlari bu ayrica takilan sd karta taşimak istiyorum ve bu kurulanprogramlarin sonradan inen uzantilarida harici kartta atip kurdugum programin burdan görmesini saglamakistiyorum örnegin navigasyon programini kuruyorum dahili sd karta. tasiyamiyorum haricı karta ve haritalarda inince hafiza doluyo bunun bir caresi varmi