hasansahin13
Üye
-
Konu Sahibi
-
tesekkurler bu site elimde mevcut suan lenovo y580 gibi duruyo ama onuda tam bilmiyorum asus toshiba bu ozellikler yada daha ustu ozellikli bi bilg arıyorum yardımcı olursa biri cok sevinirim kac gundur arastiriyorum yok yok yok
Tehlike ";5135649][FONT="Impact' Alıntı:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbunun 17.3 inci yoku yaaaaa
ya bi kac gune alcam 17inc ve gtx ekran kartı olsun bide islemci 3.nesil olsun gerisi onemli diilwarmı böyle bişey ucuz yollu max limit 2500
- - - Eklendi - - -
15.6 inç gayet yaterlidir benceTehlike ";5135649][FONT="Impact' Alıntı:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbunun 17.3 inci yoku yaaaaa17 inç istiyorsanız monster e bakın ancak kaçırmayın derim zaten abartı derecede büyük değil 17 inç olmadı lcd tv ye bağlarsınız
En iyi F/P ürünü Lenovoekledim listeye ama 17 varsa daha super olur monster dusundumde biraz tuzlu
Lenovonun servisimi iyi değil? Çoğu yerde servisi var Çağrı merkezindende bir sorun oldugumu cağırabiliyorsunuz birinilenovo turkiyede sikintili bir marka
en iyisi samsung arkadaslar.
her sey ozellik degildir o parayi verirken servisininde iyi olup olmadigina bakin
15.6 inç neyine yetmiyor? ben olsam alırım hdmı kocaman lcd den oynarımOyun için diyorsan ben kimseye bakmam 17 inç alırım.Olsa 18.4 inç alırım da yok işteEkran kartı en düşük GT650M olmalıdır.İşlemci 3.nesil olsun.
yoo öyle birşey demezdim.Yiğidi öldür hakkını yemeO Y580 17.3 inç olsaydı hemen derdin.17.3 inç olmazsa olmaz diye.Sen o bilgisayara takmışssın arkadaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?