Uygulama Oyun Çözünürlük Değiştirme

Sponsorlu Bağlantılar

D-WADE BURAK

D-WADE BURAK

Üye
    Konu Sahibi
Oyun Çözünürlük Değiştirme
Arkadaslar bu android oyun cozunurlugunu nasil degistirebiliriz oyunun ayarlar kisminda yok bilen arkadas varsa yardimci olursa sevinirim oyun machinarium bilen varsa

ahmith

ahmith

Üye
ekran kartı özelliklerinin piksel olarak degişimini chain fire 3d prosu yapıyo mesela 16bit 32bit diye seçenekleri var ama ekran boyutu olarak degiştirmiyo. birde bildiğim kadarıyla android 4 te chain fire calışmıyo.

Mrdice

Üye
çözünürlük işlemi direk oyun içinden yapılamıyor ama oyunun apk sı modlanabilir yabancı forumlara yada apkmania ya felan bak illaki bulursun....

by-pegasus

Üye
bende galaxy young a need for speed indirdim oyun aciliyor ama hic birsey gorunmuyo yani ses var goruntu yok

ahmith

ahmith

Üye
Sebebi bu ekran karti desteklememesinden olabilir. Bir keresinde wonder kullanirken basima gelmisti adreno uyumlu apk bulup duzeltmistim. Ses var ama kapkaranlik ekran oluyordu

by-pegasus

Üye
Sebebi bu ekran karti desteklememesinden olabilir. Bir keresinde wonder kullanirken basima gelmisti adreno uyumlu apk bulup duzeltmistim. Ses var ama kapkaranlik ekran oluyordu

buna bisi yapamazmiyiz

ahmith

ahmith

Üye
Chain fire 3d diye bi program var ama gingerbread 2.3.3 icin galiba onla ekran karti ayarlarini degistirebiliyorsun fakat root lazim ben kullandim oldu. Yanlis bisey soylemekte istemiyorum yine de forumlarda bi arastir da oyle kur kuracaksan programi telefonuna

by-pegasus

Üye
Chain fire 3d diye bi program var ama gingerbread 2.3.3 icin galiba onla ekran karti ayarlarini degistirebiliyorsun fakat root lazim ben kullandim oldu. Yanlis bisey soylemekte istemiyorum yine de forumlarda bi arastir da oyle kur kuracaksan programi telefonuna

kurdumda olmadiydi sildim baska bisi olsa guzel olacak :)

turancen

turancen

Üye
Buyur kardeşim bu program ile yapılıyor ama android 4.3 istiyor ne alaka ise, ben şimdi s2 ile deneyeceğim bakalım olacakmı

Üst Alt