Oyun Boyutları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rkoc1

rkoc1

Üye
    Konu Sahibi
Oyun Boyutları
Telefonum Huawei Ascend P1 ve tel hafızası 4 gb. Uygulama ve özellikle oyun bağımlısı olduğumdan telefonu root'lamak tek yol gibi duruyor. Ama android piyasasında yeni olduğumdan detaylı araştırmadan da root'lamaya haklı olarak çekiniyorum. Ama öncesinde bilenlerden bazı oyunların boyutlarını bilenlerden öğrenmek istiyorum. Merak ettiklerim şunlar: GTA, Shadowgun, NOVA (son çıkan), Modern Combat 4, Pes 2012, Fifa 12, Real Football 2012/2013, Temple Run, Real Football Manager 2013, The Amazing Spiderman, Real Racing (son çıkan). Sizin de oynadığınız ve sevdiğiniz başka varsa yazabilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.

paşa06.40

paşa06.40

Üye
gta vice city 1.3 gb, mc4 1.7gb fifa1.8 gb, pes 170 mb, real footbal 2012 385 mb digerlerini bilmiyorum bunlar sd dosyalari, yanlisim varsa düzeltin.

rkoc1

rkoc1

Üye
    Konu Sahibi
sağol kardeş.. anlaşılan root şart oldu

paşa06.40

paşa06.40

Üye
Aynen root şart ama hafiza kartin class 10 olursa daha iyi olur çünkü oyunları hafiza Kartina tasidiğin da daha iyi verim alirsin hafiza kartindan kaynaklı kasmalar olmaz

rkoc1

rkoc1

Üye
    Konu Sahibi
en iyi class 10 hafıza kartı hangisidir.. tabi fiyatı da uygun olsun

paşa06.40

paşa06.40

Üye
Bende class 10 toshiba var 16 gb
80 liraya almistim. Sen bi arastir ben arastirmadan almistim fiyatlarini bilmiyorum

Sarangni

Sarangni

Üye
Team ve Sandisk kullandım ikiside Class 10 du. Sandisk daha iyi. Gittigidiyordan Sandisk Class 10 bir hafta once 74 TL aldım. Telefonda 16 GB toplamda 48 GB oldu çokta iyi oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt