Muhammettbbaskurt Üye Konu Sahibi Oyun bilgisayarı >> telefon takaslı Ürün başka bir site aracılığıyla satılmıştır .. Son düzenleme: 16 Tem 2014
Muhammettbbaskurt Üye Konu Sahibi Takas fiyatı 1700. Nakitte pazarlık payı var.Marka modeli eklendi.. Yurt dışından alındığı için 1 yıl garantilİ gelmişti.
Takas fiyatı 1700. Nakitte pazarlık payı var.Marka modeli eklendi.. Yurt dışından alındığı için 1 yıl garantilİ gelmişti.
Muhammettbbaskurt Üye Konu Sahibi 1200 liraya piyasada ikinci elde olsa garantiside bitse bu bilgisayarı alamazsınız. Alıcı değilsiz maksadınızı anlamış değilimTekrar güncelleme yaparak nakitte 1500 takasta 1600 olarak güncelliyorum. Ciddi alıcısı mesaj atsın lütfen..
1200 liraya piyasada ikinci elde olsa garantiside bitse bu bilgisayarı alamazsınız. Alıcı değilsiz maksadınızı anlamış değilimTekrar güncelleme yaparak nakitte 1500 takasta 1600 olarak güncelliyorum. Ciddi alıcısı mesaj atsın lütfen..
Muhammettbbaskurt Üye Konu Sahibi Lumia serisinde 925 ve 1020 ile takas yapabilirm. geri kalanı ile takas düşünmüyorum. İlginiz için teşekkürler
Lumia serisinde 925 ve 1020 ile takas yapabilirm. geri kalanı ile takas düşünmüyorum. İlginiz için teşekkürler