oyun atma naıl olucak????

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yusa1234

Üye
    Konu Sahibi
oyun atma naıl olucak????
Ben yurtduşı cıkıslı bi iphone alıcam.fakat yurtdısından alınan telefonların garantisi ollmadıgından netten paralı oyunları bedavaya indirip atmak istiyorum.ama nasıl atıcagım hakkında hiç bi bilgim yok???yardım edermisinz????

cmlkrc

cmlkrc

Üye
kardeş sen önce oyunu ve garantiyi bırak alacağın telefon sim kilitli mi onu öğren :)

Necmati

Necmati

Üye
Jailbreak yaparak cihazınıza her türlü uygulamayı yükleyebilirsiniz.

yalandunya3535

Üye
Neden kimse tam detaylı bu iphone 4 için hack işini anlatmıyor elbette kimse anlatmak zorunda değil lakin ama biz acemiler için en azından oyun tema vb. Cihazımızda kullanmak istiyoeruz ama kimisi diyor cydia yukle hacklı oluyor diyor kımısı farklı lütfen biz acemilere yardımcı olurmusunuz.. Millet oyun oynuyor ben şahsen imrenerek bakıyorum :(

yusa1234

Üye
    Konu Sahibi
kardeş o sim kilit oldugunu nasıl alıcm

cmlkrc

cmlkrc

Üye
kardeş o sim kilit oldugunu nasıl alıcm
ülkesine göre değişiyor kardeş

----------Eklendi @ 09:51:52 ---------- Yazıldı @ 09:51:21 ----------

Neden kimse tam detaylı bu iphone 4 için hack işini anlatmıyor elbette kimse anlatmak zorunda değil lakin ama biz acemiler için en azından oyun tema vb. Cihazımızda kullanmak istiyoeruz ama kimisi diyor cydia yukle hacklı oluyor diyor kımısı farklı lütfen biz acemilere yardımcı olurmusunuz.. Millet oyun oynuyor ben şahsen imrenerek bakıyorum :(
kardeşim sen dediğimi yapsana safariye girip

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt