oyun amaçlı masaüstü yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

akduman64

Üye
    Konu Sahibi
oyun amaçlı masaüstü yardım
selamlar,
arkadaşlar ben oyun oynamak amaçlı bilgisayar topluyorum bana yardımcı olursanız sevinirim özellikler aşağıdadır, eğer abarttığım bir nokta varsa ya da yerine önerebileceğiniz (ucuz ama kaliteli olması daha uygun olur) kısımlar varsa belirtirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler

Platform AMD 940Pin

Anakart:
ASUS M4A77TD PRO 770 DDR3 1333 2xPCI-Ex16 GLan

İşlemci:
Amd Phenom II X4 965 (3.4GHz,8MB,125W,AM3)

Bellek:
4GB DDR3 HyperX 1600Mhz CL9 (2*2GB)

Sabit Disk:
750GB SAMSUNG 7200rpm 32MB Cache SATA-2 Hdd

Ekran Kartı:
Powercolor HD5830(256Bit)1GB DDR5 DIRT2 PCS+

Kasa:
Raidmax TORNADO ATX WGP Siyah-Yeşil 430W

Klavye:
A4-Tech Q Multimedia Game Klavye Ps2 (KB-28G)

Fare :
A4-Tech XL-750BK Optical Game Mouse Ps2-USB

Monitör:
19" Samsung 943NWX+ Wide 5ms Siyah LCD Monitör

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Abartılan bir nokta yok , oyun için ileriye dönük harika bir sistem...Ancak 2 konuda fikrimi belirteyim...AMD yerine İntel işlemci , PowerColor yerine de Sapphire tavsiyemdir...En azından işlemcide tercihin herzaman İntel olsun...

akduman64

Üye
    Konu Sahibi
Abartılan bir nokta yok , oyun için ileriye dönük harika bir sistem...Ancak 2 konuda fikrimi belirteyim...AMD yerine İntel işlemci , PowerColor yerine de Sapphire tavsiyemdir...En azından işlemcide tercihin herzaman İntel olsun...

cevabın için sağ ol

şunu sorabilir miyim

intel ve sapphire tavsiye etmişsin sebebini öğrenebilir miyim malum bir kere alacağım sonra pişman olmak istemiyorum

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
cevabın için sağ ol

şunu sorabilir miyim

intel ve sapphire tavsiye etmişsin sebebini öğrenebilir miyim malum bir kere alacağım sonra pişman olmak istemiyorum

Bana göre herzaman için intel. Şimdi AMD ile Inteli kıyaslasam AMDciler yakınacak :) O yüzden sen internetten araştır. Sapphire gelince. Ben kendi sistemimde Sapphire HD4870 kullanmaktayım ve çok memnunum. Sapphire diğer ekran kartı markalarına göre soğutma sisteminde çok başarılıdır. Kesinlikle Sapphire' dan vazgeçme. Özellikle alabiliyorsan Toxic serisini al... :oke:

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
AMD'nin son canavarları hakkında detaylı bilgi edinemedim fakat şundan eminim...İntel işlemciler yanmıyor ve çok uzun soluklu olurlar...Mesela İntel'in en eski işlemcilerinden Celeron modellerinde bile , en yüksek sıcaklıklarda makine kendini kapatıyor ancak AMD'nin yandığına şahit oldum , bu yüzden İntel diyorum...Sapphire'ye gelince ; çoklu grafiksel işlemlerde (son modeller) bozulma ve takılma yaşamadım ancak NVidia 1-2 kez sınıfta kaldı...Tabi bu demek değildirki Sapphire herzaman en iyisidir...Yarın , bize kimin daha çok çalıştığını gösterecek...

_enqin_

_enqin_

Üye
arkadaşım yukarıda yazdıgın 2000 tl ye kadar çıkar ama baya kullanırsın

umma

Üye
kardesim ins almamıssndr bilgisayarı o psu 5830 bulunan makıneye yetmez almadıysan eger high powerın 600w lık modelini al ayrıcada 5850 almanı oneririm

Lacrymosa

Üye
Özellikler iyi. İşlemci Intel olmak zorunda değil bence. Madem bu kadar uçuk sistem yapıyorsun daha da iyi bir işlemci kullanabilirsin. Arkadaşın dediği gibi güç kaynağı yetmeyebilir.

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
5830 kesinlikle önermem yeni aldığımız pc de onu kullandık nedense assesian creed 2 de ayarlarda kasılmasız oynamazı gerekirken 12 fps e düşüyor ama tavsiyem kesinlikle sapphire vapor x 5850 toxic şuan bu var daha 1 günlük ama ayar takılma sıfır

_enqin_

_enqin_

Üye
ya ne yapacan masa üstünü git laptop al :D

kemal21

kemal21

Üye
Işlemci intel tavsiye ederim ama diğer parçalar iyi

ByAbsn

ByAbsn

Üye
ekran kartı olarak eğer bütcen varsa 5830 yerine 5870 veya 5850 almanı tavsiye ederim performan olarak 5830 o kadarda iyi değil

OğuzcanAbi

Üye
wayy dayı servet mi harcıosunuz

onur_joker

onur_joker

Üye
Sana bişi söliyim sapphıre iyidir fakat işlemci olarak kesinlikle amd phenom avantajlıdır oyunlarda amd

electro77

electro77

Üye
Boşuna intele para verme dostum senin alıcağın amd 965 işlemci intel i7 920 ye denk bir işlemci tabi intel 600 TL Amd 360 TL sen düşün boşuna fazla para verme hem yanma filanda yok o.c. yapan arkadaşlar yakar işlemcisini marka model farketmez. Bide powerın(PSU) çok düşük en az 550 w olsun.

yunuss.10

yunuss.10

Üye
kardeşim bırak inteLi ya i7 fLn geç bunLarı AMD phenom II x4 bLack serisi aL inteLi harcar , ekran kartın d ATİ oLduğu için çok yüksek performans aLırsn çünqü AMD-ATİ aynı firmanın ürünLeri birbiryLe tam uyumLu stabiL çaLışıo senn topLadıın sistem on numara boşuna inteLe daha fazLa para werme :oke: sadece ekran kartın toxic oLursa daha ii oLur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...