Oynamaya gitti dehşeti yaşadı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
Oynamaya gitti dehşeti yaşadı


Kızlarının kaçırılmasından korkan aile, parka gelen sivil polisi silahla kovaladı!

Gaziantep'te uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon için göreve giden sivil polislerden biri, kızlarının kaçırılacağı duyumunu alan kişiler tarafından yanlış anlaşılarak silahla kovalandı. Kovalayan kişilerin polise açtığı ateş sonucu seken kurşunların isabet ettiği parkta oynayan 2 yaşındaki Büşra Kartal ile yanındaki annesi 40 yaşındaki Ayşe Kartal yaralandı. 5 kişigözaltına alınırken, anne ve küçük kızı hastanede tedavi altına alındı.

Dün saat 16.00 sıralarında Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri, uyuşturucu satışı yapıldığı yolundaki bir istihbaratı değerlendirmek üzere Vatan Mahallesi, 92 Nolu Sokak'ta belirlenen adrese gitti. Sokağın alt tarafında tedbirler alındıktan sonra bir sivil polis memuru, keşif yapmak için sokağa girdi. Bu sırada daha önce kızlarının kaçırılacağı yönünde duyum alan aile fertleri, sivil polisi, kızlarını kaçırmak üzere gelen kişi olduğunu zannederek kovalamaya başladı. Sivil polis de kimliğinin ortaya çıkmaması için kaçmaya başlayınca bu kez kendisini kovalayanlar, üzerlerinde taşıdıkları tabancalarla rastgele ateş açtı.

Açılan ateş sonucu seken kurşunlar çocuk parkında oynayan 2 yaşındaki Büşra Kartal ile yanındaki 7 çocuk annesi Ayşe Kartal'a isabet etti. Anne ve kızı yaralanırken, silah sesleri üzerine alt sokakta bekleyen polis memurları hemen olay yerine gelerek silahlı saldırıya uğrayan arkadaşlarını yara almadan kurtarmayı başardı. Bu sırada ateş ettikleri kişinin polis olduğunu anlayan 5 kişi ise 27 J 2745 plakalı otomobille olay yerinden kaçmaya çalıştı. Kısa süren bir kovalamaca sonucu 5 kişi, yaklaşık 500 metre uzaklıktaki Şehit Mehmet Gezerge Caddesi üzerinde yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan üst aralamalarında 2 ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Bu arada olayda sağ göğsüne ve sağ koluna isabet eden kurşunla yaralanan Ayşe Kartal ile sol koluna kurşun isabet eden kızı Büşra Kartal, Özel Yaşam Hastanesi'nde tedaviye alındı. Anne ve kızının hayati tehlikelerinin bulunmadığı, sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

DHA
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
755
Doğuş Pertez
Cevap
1
Görüntüleme
412
Türk-X
KARİZMATİX
Cevap
8
Görüntüleme
683
Gofrettin115


Üst Alt