Öyle Bir Gitmelisin Ki.!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SuİkAsT

SuİkAsT

Üye
    Konu Sahibi
Öyle Bir Gitmelisin Ki.!
“Şarkılara isyanım.. İçimi acıtan, beni her gece ağlatan şarkılara isyanım, sana değil.. Hiçbir yazım, hiçbir gözyaşım sana değil..”



Yine seni anlatan yazılar yazmaya başladım. Canım acıyor… Hissetmediğim duygular yaşamaya çalışmaktan bıktım.. Zaten beceremiyorum da. Ne oradayım ne de burada. Hep gülümsemeye çalışıyorum. Ancak gözlerimde hep aynı hüzün. Anlamsız sorular ve anlamsız düşünceler kafamda..


Çevresindeki herkesi mutlu etmeye çalışırken biten bir ben var ortada... Mevsimler değişiyor. Zaman akıp gidiyor. Her geçen günde ben benden gidiyorum.. Biraz daha yok oluyorum.. Bitiyorum..


Biliyor musun bu sefer farklı olan bir şey var.. Sana kal demiyorum.. Sana git diyorum.. Gitmeni istiyorum.. Ben bu haldeyken seni mutlu edemem..


Ben bu haldeyken sana yetemem.. Hep inandığım şeyler yalanmış işte gördük.. Sevmek her şeye yetmiyormuş.. İki insan beraberken her şeyin üstesinden gelemiyormuş..


Şimdi git.. Giderken arkana bile bakmanı istemiyorum. Gitti mi öyle bir gitmelisin ki ne dönebileceğini düşünmeliyim, ne de senden kalanlarla yetinmeye çalışmalıyım..


Öyle bir gitmelisin ki benden..
 


*esra_r*

Üye
bu şiir bana şu mısraları hatırlattı...
"...YETER ARTIK ÇOK OLUYORSUN BÖYEL GİTMEK Mİ OLUR
HER GİDİŞİNDE KENDİNİ BENDE UNUTUYORSUN..."
paylaşım için teşekkürler...
 
manyak!

manyak!

Üye
oyy oy çok güzel yaa pek kötü oldum:(
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt