OviMaps 3.03 Free Navigation Yükleme [Anlatım]

Sponsorlu Bağlantılar

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
    Konu Sahibi
OviMaps 3.03 Free Navigation Yükleme [Anlatım]
Size tavsiyem OviSuite ile yüklemek.
bu linke girelim ve "Download Ovi Maps with free navigation" yazısını tıklayalım, Telefon modelini seçip, Ortadaki bölümde gördüğümüz "OK" butonuna basıp, Ortadaki bölümün en alt kısmında "Or download without data charges using PC or MAC" yazısına tıklayalım, DOWNLOAD yazan butonu tıkladığımızda, Yukarıdan "Dosyayı Karşıdan Yükle" çubuğu gelecektir, ActiveX denetiminden dolayı 1.de indirme başlamayacaktır gelen sayfadan seçim ve tıklama işlemlerini tekrar yap bu sefer başlayacaktır. Başlamazsa 1 kez daha deneyelim.

NOT: Telefonunun versiyonu v31 ve üstü olmak zorunda.

OviSuite ile nasıl yüklenir diyenler için: http://www.maxicep.com/symbian-destek/ovisuite-ile-yazilim-yukleme-anlatim-300216.html#post1971583

Alıntı değil bu konuda yardımcı olabilmek için kendim hazırladım. Maksat başka konu açılmasın.
Bir Teşekkürü Çok Görmeyelim;)

Çevrimiçi Bağlantı Nasıl Yapılır?

1. İşlem

2. İşlem

3. İşlem

4. İşlem

• Beğen
Tepkiler: byerdem, AMOZONBİRD, llakin1907 ve 1 kişi daha

caner90

caner90

Üye
ok olduda tamamen free bi wlan- ağı yeterlimi yoksa lisanslımı

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
    Konu Sahibi
Herhangi bir lisans problem çıkarmıyor Nokia tamamen bedava olarak sundu bize. Çevrimiçi moda girip map'in seni tanımasını sağladıktan sonraki kullanımlarını çevrimdışı yapabilirsin. İnternetin olması şart değil kullanırken.

llakin1907

llakin1907

Üye
yükledim ama internet bağlı olmayınca hiç bir şey bulamıyor çevrimdışıyken ?

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
    Konu Sahibi
İlk açışımızda haritalar yüklü olmuyor yada yüklü olduğu halde tanımıyor onu tam anlama fırsatım olmadı ilk girişimi çevrimiçi yaptığım için. İlk girişimizi çevrimiçi yaparsak devamında daha sağlıklı bir şekilde kullanabiliriz. Çevrimdışı da denedim dün akşam ve beni bulabildi.

llakin1907

llakin1907

Üye
peki teşekkürler...

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim. Eğer sorun hala devam ediyor yada sana yanlış cevap vermişsem tekrar sorabilirsin. Yardımcı olmak isterim.

llakin1907

llakin1907

Üye
eyv. arkadaşım sorunum olursa yazarım buraya...

ircan

ircan

Üye
dostum ben yuklemeyi yaptım fakat harit yok uydu falan calısıyor anlam veremedim bu işe yardım cı olursan sevinirim

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
    Konu Sahibi
dostum ben yuklemeyi yaptım fakat harit yok uydu falan calısıyor anlam veremedim bu işe yardım cı olursan sevinirim

Haritaları Çevrimiçi bağlantı yaparak otomatik inmesini sağlayabilirsin. Çevrimiçi nasıl bağlanıcaz sorusunun cevabı 1. mesaja eklenmiştir.

warhacker

warhacker

Üye
çevrimiçi - dışı falan bu işlemleri yaparken herhangi bir şekilde kontörümü gidecekmi?

dreamer1981

Üye
Nokianın sitesinden indirdiğim ovi suite açtığımda dediğiniz gibi araçlarda program yükleme çıkmıyor. Neden olabilir acaba...

gazibredaa

Üye
arkadaslar avrupada yasiyorum size zahmet bilen varsa iphone 3gs icin bir navagasi programi olaniniz varmi veya bildiginiz bir yerde rica ederim yardimci olun bana adresim [email protected] maillerinizi bekliyorum simdiden bana ayiracaginiz zaman icin cok tsk ederim

hell_1907

Üye
bende e250 war nasıl yüklenir

parsreis18

Üye
Arkadaslar iphonaya nasil navi yüklerim veya program bir türlü icerigi göremiyorum saygilar

Soraux

Soraux

Üye
teşekkürler

Üst Alt