evet ben de denedim s^3 te direkt ovi mağzaya yönlendiriyor.. sitede yazı çıkıyor " ovi mağazayı başlat" seçeneği var sadece başka bişey yok maalesef..
forumdaki büyük bir eksikti... şimdi tam oldu ama s3 te işe yaramıyor... aslında mağazadan indirirken yapılabilir ama oda çoğu dosyayı otomatik kuruyor malesef bu s3 için çok zor olacak
forumdaki büyük bir eksikti... şimdi tam oldu ama s3 te işe yaramıyor... aslında mağazadan indirirken yapılabilir ama oda çoğu dosyayı otomatik kuruyor malesef bu s3 için çok zor olacak
az önce ovi ile arround me uygulamasını denedim gerçekten hızlı olmak lazım, xplore programını açtım o sırada ve E:'ye girdim herhangi bir klasör içinde deildi direk E:'nin içindeydi arround_me diye devam eden bir dosya gördüm E:'nin içinde onu kopyalayana kadar ovi dosyayı sildi
az önce ovi ile arround me uygulamasını denedim gerçekten hızlı olmak lazım, xplore programını açtım o sırada ve E:'ye girdim herhangi bir klasör içinde deildi direk E:'nin içindeydi arround_me diye devam eden bir dosya gördüm E:'nin içinde onu kopyalayana kadar ovi dosyayı sildi
Evet arkadaşlar symbian^3 için direk olarak mağazadan denedim ve sonuç başarılı
Önce x-plore'i açtım. indireceğim uygulamanın içinde geçtiğini tahmin ettiğim herhangi bir kelimeyi arama butonuna yazdım ve ovi'ye girdim.
Indirdim ve indirme biter bitmez yükleyici ile yarışımız başladı. Ben derhal x-plore'a gelip ara butonuna bastım. Dosya geldi ve hemen kopyaladım.
Hızlıca yaptığım için resmini çekemedim fakat anlamış olmanız gerekir. Yöntem kesinlikle yarıyor. Büyük boyutlu dosyalarda şansınız daha yüksek fakat 300 kb'lık facebook chat uygulamasının 6kb'lık setup dosyasını kurtardım gerisini siz düşünün.
Not: tek yapmanız gereken, setup dosyasının içinde geçen kelimeyi doğru tahmin etmek.
Assassins creed için x-plore arama bölümüne
*creed*.*
Facebook chat için x-plore arama bölümüne
*chat*.*
Milliyet tv rehberi için x-plore arama bölümüne
*rehberi*.*
Yazdım.
Evet arkadaşlar siz de bi deneyin sonucu bekliyorum...