Ovi ve pc suitle internete bağlanma sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
celibar

celibar

Üye
    Konu Sahibi
Ovi ve pc suitle internete bağlanma sorunu
arkadaşlar telefonu bilgisayara pc suitle bağladım.internete gireyim dedim fakat bağlan dediğimde bağlanır gibi oluyo saniyesinde bağlantı kesildi diyor.ovi suitı yükledim bir saat kadar nete girdim fakat o da aynı sorunu vermeye başladı.programları tekrar yükledim düzelmedi.

kol@j

kol@j

Üye
konturunu bitirdiğinden olabilir mi?

celibar

celibar

Üye
    Konu Sahibi
hayır olamaz çünkü günlük sınırsız net paketim var.ve 1 tl var.telefondan giriyorum nete.sorun bağlanmayı 1 sn bile olmadan bağlanmadan bağlantı kesildi diyo.sorun programdan ama çözemedim.

celibar

celibar

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar en azından telefonu bilgisayara bağlayabileceğim bir tane program söyleyin.bluesoleil diye bir program var o da kısıtlamalı çıktı.

czu12

czu12

Üye
evet aynı sıkıntı bende de var,pc suite den bağlanmak isityorum ama modeminizi başka program kullanıyor olabilir yada yapılandırma yanlış diyor.Bunu nasıl düzeltebilirim? Bilgisi olan bir arkadaşım açıklayabilir mi? Telefonum 5800 ve vodafone ile bağlanmaya çalışıyorum.

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Yapılandırma ayarlarını yapın şu an turkcell üzerinden pc suite ile bağlandım sorunsuzda giriyorum tek sorunum tl olmaması ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt