ovi suitete bi sorun mu var?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

karasahinemre

Üye
    Konu Sahibi
ovi suitete bi sorun mu var?
arkadaşlar ovi harita güncellemesi gelmiş ama telefona hiç bir şekilde yükleyemiyorum ya da telefonu depo modunda bağlayamıyorum neden olabilir?

apobaba1234

apobaba1234

Üye
ben yukledim problem cikmadi

karasahinemre

Üye
    Konu Sahibi
teli kapatıp açtım bi de pc yi deniyeyim olmadı flash :P

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
bu ovi harita guncellemesini nerden ypcam ya

zaza

zaza

Üye
bide ben denerim olursa haber veririm akşama doğru pcye bağlarım teli :)

harooon007

Üye
bendede ovi marked calismiyor !
nedeni bublle lock programi mi diye supheleniyorum ama ! ovi marked acilmiyor :S
YARDIM

ЯReiS

ЯReiS

Üye
ben de yapamadim olmuyor arkadaslar. telefonda ovi harita guncellemesi var 9 mb civari ama guncelle diyorum hata veriyor..programi ovi indirip denedim yuklenemiyor hatasi veriyor..bir cok yere yazdim rus forumlarina cinlilere ama henuz bi cevap veren olmadi..eskisini kaldir bunu yukle diyorlar eskiside dahili bilesen oldugu icin kalkmiyor..kisaca basarisiz bekliyorum bakalim..

harooon007 kardesim eger ovi magaza acilmiyorsa forumda QT 4.7.2 yi yuklemen gerekiyor 100% sorunun duzelecek ama dikkat et bu konu bir kac kez paylasilmis ve sadece biri duzgun paket..yorumlari okuyunca anlarsin..ben hepsini denedim 2 kere flash attim cihaza ama son bir paylasim oldu o duzgun yuklendi ve su an ovi normal calisiyor..

burdan indirip yukle 100% cozuldu benim sorun... http://www.maxicep.com/symbian-3-destek/qt-ovi-sorunu-yasayanlar-iste-cozumu-479422.html

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
bnm pc den olmadı fakat telefondan oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt