Ovi Suite Yeni Güncelleme 3.1.1.90

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pta123

pta123

Üye
    Konu Sahibi
Ovi Suite Yeni Güncelleme 3.1.1.90
arkadaşlar bu güncellemeyi yaptım fakat parantez içinde anna ile ilgili yazılar vardıo fakat yanımda cocuk oldugu için okuyamadım ve hızlıca gitti internetten buldum fotoğrafı takvim güncelleştirmeleri gibi birşey yazıyor tam anlamadım anna cıkıyo cıktı gibi bi haber vermek degil amacım
netten buldugum foto ing benim cektigim foto degil bende türkçe yazıyodu iyi forumlar

SilentOne

SilentOne

Üye
ya sen nediyon bn kurdum o güncellemeyi sonra telefon güncellemesine baktım symbian anna 1/2 ve 2/2 vardır inanmadım kaptıp açtım oviyi gitmiş anna şakamı yapıyo ...şak mı geçiyo anlamadım ki

by_mecho

by_mecho

Üye
evet kardeş Cihaz Yazıılımlarındaki Önemli Onarımlar diyor Symbyan anna diyor Var ben şimdi heyecanlanmak ama biliyor ben yine bir s.k olmayacak :D

e_smile

Üye
olm ovi suit lan bu güncellense nolur güncellenmese nolur :D ahahaa

by_mecho

by_mecho

Üye
Gerekli güncelleştirmeyi gerçekleştirmek için ovi suıt ın de günleştrmek gereksinmi duyamazlarmı e_smile . Ayrıca annanın kendısı gelmeden Tr OVi Suıt a anna ile güncelleştrme gelmesi çokmu mantıklı.ha ha ve ha

SilentOne

SilentOne

Üye
yha ne bilem artık pisikolojim bozuldu nerde güncelleme var onu yapar oldum yha

uribaju

uribaju

Üye
güncelleselerde bir işe yarayacağı yok

gt22

gt22

Üye
Arkadaşlar pozitif bir tahmin yürütüyorum . Bence bu OVİ güncellemeleri 1-2 gün gibi çok yakın bir süre içerisinde resmi symbian ANNA nın geleğine işaret!

neden böyle düşünüyorum mesela ben c7 kullanıyorum 14.002 yide kurmadan önceki günlerde ben ovi suit programında güncelleme gerek ibaresi gördüğümü hatırlıyorum. Genede hayırlısı hepimiz için. Bekledim fw yüklemedim . yakında gelir inşallah :)(h)

pta123

pta123

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar pozitif bir tahmin yürütüyorum . Bence bu OVİ güncellemeleri 1-2 gün gibi çok yakın bir süre içerisinde resmi symbian ANNA nın geleğine işaret!

neden böyle düşünüyorum mesela ben c7 kullanıyorum 14.002 yide kurmadan önceki günlerde ben ovi suit programında güncelleme gerek ibaresi gördüğümü hatırlıyorum. Genede hayırlısı hepimiz için. Bekledim fw yüklemedim . yakında gelir inşallah :)(h)

hayırlısı valla yani ben okula gidecem yakında inş o zamana kadar gelir gerçi gelse ne olur sonrada belle için tarihler havada ucuşur. :):megafon:

SilentOne

SilentOne

Üye
aynen 19 una kadr vaktı var yurtta ki netlede güncelleme yapamam walla net gider se telde gider

pta123

pta123

Üye
    Konu Sahibi
aynen 19 una kadr vaktı var yurtta ki netlede güncelleme yapamam walla net gider se telde gider

sabahları ve akşamları kontrol ediyorum ama naafile :D iyi küfür yiyo nokia türkiye hani pazar açısndan % 50 miş ya :D yani düşünecek olursak iyi yani :D gelir umarım gitmeden

xxxwindieselxxx

xxxwindieselxxx

Üye
tşkr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt