Ovi Suite ''Cİhaz Kurtarma Hatası'' nasıl düzeltebilirim ?

Sponsorlu Bağlantılar

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
Valla yeni formatlanmış başka bir bilgisayarda da denedim olmadı windows 7 de xp de denedim hep aynı sorun: bağlantı koptu *#0000# yapınca da hiçbir güncelleme yok yanıtını alıyorum. Sanırım ben bu annayı yükleyene kadar belle çıkar

:d: Keşke Belle Hemen Çıksa... :) Güzel Olurdu Bakalım ondan ne sancılar bekliyor bizi

Diavolo16

Üye
Yokmu başka çözüm yolu biliyorum çok şey istedim ama.....

SilentOne

SilentOne

Üye
belle kusursuz olucaktır heralde

gokhan6078

gokhan6078

Üye
c6-01 *#0000#yapıyorum ama hiç bir güncelleme bulmuyor sizce neden olabilir ama uygulamalar araçlar yazılım güncelle e tıklıyorum orda buluyor 24. küsür olan sürümü pc ile güncelleyin yazıyor telefon ile güncellenmiyor ama başka c6-01 ler güncelleniyor nasıli iştir anlamadım gitti

Cruel6108

Üye
Bence başka bir kablo ile tekrar dene.

KeFeNSiZ

Üye
kabloyla alakası yok bende aynı sorun var farklı bilgisayarlarada denedim yine sonuç vermedi bunalıma girdim resmen bıraktım ben artık güncelleme filan lazım degil bize nokianın yapacagı güncelleme o kadar olur zaten saçma sapan ovi programı daha güncelleme yapamıyor uçak olsa ne yazar sanki bundan sonra nokia almam artık

benighted

benighted

Üye
ayni sorunu bende yasadim sonra ovi suite i kapattim telefonu usb den cikarip kapatip actim ve tekrar ovi suite le bilgisayara bagladim ve sorunsuz kurdum 4-5 gundur kullaniyorum anna yi

gokhan6078

gokhan6078

Üye
Annayı sonunda yükledim çözüm yolu çok kolay şu şekil tavsiye ederim
1.En yakın internet kafeye gidin
2.nokia nın sitesinden ovi yükleyin
3.kurun
4.telefonu bağlayın güncelleyin
Bu kadar :)

djkaptan

djkaptan

Üye
arkadaşlar aynı sorun bendede vardı kafayı sıyırmak üzereydim her yolu deniyorum ama olmuyordu ben sistem geri yükleme modunda çalıstırıp phoenix ile yüklemeyi başardım bide öle deneyin bakalım kolay gelsin

Üst Alt