Ovi store uygulaması açılmıyor yardım

Sponsorlu Bağlantılar

matanist

matanist

Üye
Ben de dün akşam sürekli indirme hatası aldım oviden. İndirme hatası deyip durdu sinir oldum yeniden başlattım düzeldi hiçbir sorun kalmadı :D

Kubde

Kubde

Üye
Menü/Ayarlar/Telefon/Telefon yönetimi/Orij.tel.ayarları/Veri sil ve geri yükle
Böyle yaparsan düzelir. Ovi silinir ama flash felan atmana gerek yok. Tarayıcından ovi ye gir mağazaya gir. Telefon için olan mağaza programı yükleme linki otomatik olarak devreye girecektir. sen de yükle dersin problemin çözülür. Bütün verilerin silinecek ama.

vurguncu73

Üye
canınızı sıkmayın hal olur

akinorta

Üye
garantiden aldım telefonu tıokır tıkır... :)) sorun kalmadı

uMTOku

Üye
Yeni güncellemelerde bile hata var qt 4.7.1 de de sözde düzeltcekler daha kötü yapıyorlar ovi sil yükle olmassa kapat aç yine olmassa soft format dene olmassa telefon yığın belleği biçimlendir sonra hard format at sonra flashla benim de anlatımım vardı ama arkadaş sonradan daha detaylı anlatmış destekte sabit konuydu galiba bakarsın yedeklemeyi unutma tabi şunu da unutma yedekleme bazen hatta çoğu zaman olduğu da oluyor uygulamaları tam yedekleyemiyor dikkatli ol ve unutmadan bunlardan sonra kesin çalışır ama sonra yine çalışmayabilir %50 ihtimal bi süre sonra gidiyor bende yazılımcıyım ama bu kadar saçma şey görmedim

Üst Alt