ovi senkronizasyondaki verilerimi nasıl silerim?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
projectmaximo

projectmaximo

Üye
    Konu Sahibi
ovi senkronizasyondaki verilerimi nasıl silerim?
arkadaşlar bilgilerimi her ne kadar bir flash belleğe falan da yedeklesem de arada sırada ovi senkronizasyona yedekliyodum.sizde nasıl çalışıyor bilmiyorum ama bende her veri geri yükle dediğimde ilk aldığımdan beri ne var ne yok hepsini kaydediyo.onlarca not birikiyo mesela..
neyse işin en kötü ve saçma tarafı rehberde oluyor.her senkronizasyonda tüm rehberim birbirine giriyor.mesela rehberde dayımda 5 numara oluyo (4 tanesi diğer ksrtvizitlerden) babamda 3 numara oluyo (2 tanesi diğer ksrtvizitlerden) aynı şekilde arkadaşlsrımınkiler de birbirine girmiş durumda oluyo.bi de çoktan silinmiş numaralar da geliyo üstüne üstlük.

benim bildiğim sekronizasyon dediğin karşılıklı olur ve ben rehberden sildiğimde o hesabımdan da silinir.ve numaraların birbine girmesi akıl alacak gibi değil.

neyse arkadaşlar durum sizde de böyle mi? yada çözüm önerileriniz nelerdir? benim bu ovi senkronizasyon hesabımdaki verileri sıfırlamamın bi yolu yok mudur?

cardanadam

cardanadam

Üye
bilgisayardan adresine gir my nokia ya giriş yap orada bir yerde olması lazım daha önce ben yapmıştım

u_cosar

u_cosar

Üye
Ovi ye gir ama site dilini ingilizce yap oradan contact a gir menüden bütün rehberin orada

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
evet aynı sorun bende de var. ovi contacts sitesi de kapandı.senkronize edilmiş rehberi göremiyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt