Ovi Paylaşım Kapanıyor!...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
Ovi Paylaşım Kapanıyor!...
bugün nokiadan mesaj geldi bana Ovi paylaşım 30 mayısta kapanıyormuş, dosya yükleme de durdurulmuş yanılmıyorsam, peki ne olacak bundan sonra yeni bir mağaza mi gelecek, Yoksa sadece isim değişikliği mi olacak acaba ben mesajdan pek bişey anlamadım, size de geldi mi Bu mail?...

realplayer2

realplayer2

Üye
Ovi tarih oluyor artık Ovi ile anlaşması bitti Nokianın. Artık kendi ürünlerini kendi adıyla üretiyor. Tıpkı 2016da Symbianla anlaşmasının biteceği gibi

nadir_89

nadir_89

Üye
ovi paylaşımın mağazayla alakası yok o resim falan paylaşılan bir platformdu bir şekilde üye olmuş veya bişeyler paylaşmışkişilere mail atıyorlar dosyalarınızıalın kapatacaz diye nokia mağaza ile alakası yok ovi paylaşımın

Dostnametr

Üye
Ovi tarih oluyor artık Ovi ile anlaşması bitti Nokianın. Artık kendi ürünlerini kendi adıyla üretiyor. Tıpkı 2016da Symbianla anlaşmasının biteceği gibi

Ne anlaşması ? Ovi nokinın kendi ismi yani markasıdır.Symbianda bizzat nokianın yazılımıdır.Satın aldı komple.

Hiçbirşeyle anlaşmasının bittiği yok.

SheFy

SheFy

Üye
Ovi zaten nokia nın değil mi neyin anlaşması bitecek ki ayrıca symbian işletim sistemini kaç yıldır nokia satın almış anlaşma yok ki anlaşma bitsin sadece nokia symbianı artık kullanmayacak olay bu

farukbekl

farukbekl

Üye
zaten belliyidi biteceği... adamlar websitenin adınıda nokia store yaptı. mağazadaki ovo logosunu kaldırdı. nokia ovisuite programını nokia suite yaptı. son yazılımların da nokia hesabına giriş yaparken nokia ovi suite giriş yap demiyor. mağazanın adı nokia ovi storeyken nokia store.. yaptı. diğer güncellemelerde de ovi adına hiç bir şey bırakmaz

bsevinckan

bsevinckan

Üye
ovi de fazla güzel yazılım yok zaten

meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
mağaza kapanınca kullanıcılar içerikleri nerden indirecek, herkes bizim gibi forum sitelerini kullanmıyor, herhalde yeni bir mağaza gelir, 'nokia market' tarzi bişey bekliyom şahsen...

SilentOne

SilentOne

Üye
iyi olumuş artık nokia adı duymak daha iyi hem

farukbekl

farukbekl

Üye
zaten adamlar hazırlamışlar kendilerini. nokia ovi adını pek fazla kullanmıyor.. belle de my nokiaya giriş yaparken nokia hesabı diyor annada iken ovş diyordu mağazanın adını da değiştirdiler nokia store.. suite yi nokia suite yaptılar..

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
mağaza kapanınca kullanıcılar içerikleri nerden indirecek, herkes bizim gibi forum sitelerini kullanmıyor, herhalde yeni bir mağaza gelir, 'nokia market' tarzi bişey bekliyom şahsen...

doğru bi beklenti Nokia da aynen öyle yapacak :okey:

nadir_89

nadir_89

Üye
yazdığım mesajı sallayan yok anlaşılan :) ovi paylaşımla nokia store un alakası yok mağazanın kapandığı falan yok

trontr

Üye

bu kadar kendinden emin sıkanı görmedim ya :D

• Beğen
Tepkiler: aykutozkann
asigsasi

asigsasi

Üye
hadi Ovi yi geç te yıllardır symbian kullanıyoruz buna alıştık iyice iyisiyle kötüsüyle her türlü sorunuyla bütünleştik vazgeçmek biraz zor olacak diye düşünüyorum

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
hadi Ovi yi geç te yıllardır symbian kullanıyoruz buna alıştık iyice iyisiyle kötüsüyle her türlü sorunuyla bütünleştik vazgeçmek biraz zor olacak diye düşünüyorum

mailden anlaşıldığı üzere sadece ovi paylaşım kapanıyor mağaza ve süitin biyere gittığı yok yanlış alarm!

_ardaa

_ardaa

Üye
Ovi Paylaşım servisini nasıl markete bağladınız bravo doğrusu:D

meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
yazdığım mesajı sallayan yok anlaşılan :) ovi paylaşımla nokia store un alakası yok mağazanın kapandığı falan yok

okey, bende mailden net bişey anlamadığım için açtım konuyu Daha fazla bilgisi olanlar mevzuya açıklık getirsin diye, ama mağazaya dosya yükleme Artık olmayacak diyordu ne anlama geliyor Bu peki...

ANIL

ANIL

Admin
Paylaşım yapılıyor muydu ya :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt