Ovi MapsBeta for mobile (v3.04) New

Sponsorlu Bağlantılar

mailinator1

Üye
Benim telefon versiyonumu 3.01 .Yeni haritayı kurmama rağmen araba sürme süremin bittiği mesajı alıyorum. Bunu kaldırmanın bir yolu var mı?

aykuttaze

aykuttaze

Üye
n79 a olmaz mı bu arkadaşlar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
olur tabii ki..

erkanoz07

erkanoz07

Üye
Arkadaşlar inanılmaz bir şey, açık havada 5 dakkada GPS uydularına bağlanan 5800 bu güncellemeden sonra evin içinde 1 dakika demeden bağlandı. 10 kere kontrol ettim, GPRS veya WİFİ mi kullanıyor diye, Konumladan GPS ve WİFİ kapalı, GPS alıcısı inanılmaz hızlandı. GARMIN ve NDRIVE de de durum aynı. Mutlaka cihazlarınızda güncelleme yapın. Tavsiye eden ve konuyu açan arkadaşlara teşekkürler.

viranufuk

viranufuk

Üye
köy için Ndrive da iyi..
abi köyde değilimm :) ilçedeyimmm köy de denilebilir 200 bin nufuslu büyük bi köyy işte :))

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
NDrive daha detaylı olduğu için dedim..:ehe

sslayer

Üye
merhaba arkadaşlar.

bende daha önceden nokia maps 2 kullanıyordum. yeni versiyon çıkmış diye bunu yükledim fakat menüsü, harita detayları diğer nokia maps 2 ye göre daha kullanışsız geldi. ovi maps 3 ün bi önceki sürümünü de kullandım, haritadaki detayların az olmasından dolayı 2 ye geçmiştim.

herkes ovi maps kullanıyor acaba ben mi bi yerde yanlış yapıyorum??

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
eski haritalar gerçekten daha detaylıydı..

serdar333

Üye
herkes ovi mapı övüyor ama kimse bununla nasıl ev adresi bulabilecegini söylemiyor herkes turist degilki sadece müzeleri otelleri ve lokantaların yerini gösteriyor insanların gideceği ev adresini de bulabilsinler ha buluna biliniyorsada birileri nasıl olduğunu anlatsada herkes öğrense

alicagin

alicagin

Üye
emegine saglık

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
herkes ovi mapı övüyor ama kimse bununla nasıl ev adresi bulabilecegini söylemiyor herkes turist degilki sadece müzeleri otelleri ve lokantaların yerini gösteriyor insanların gideceği ev adresini de bulabilsinler ha buluna biliniyorsada birileri nasıl olduğunu anlatsada herkes öğrense
ev adresi bulamazsın o kadar detaylı değil.

nurgurbuz

Üye
kontor gidiyor mu??

mekesmece

Üye
teşekkürler

sherpasherpa

sherpasherpa

Üye
Tesekkurler cok ısıme yaradı.

Üst Alt