Ovi Mağaza'da 'arkadaşa gönder' kalkmış.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PureFood

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
Ovi Mağaza'da 'arkadaşa gönder' kalkmış.
Ovi'den arkadaşa gönder sayesinde uygulamaları pc'ye indiriyordum 2 gündür girmiyordum şimdi girdim baktım arkadaşa gönder kalkmış...

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Evet kalkmış.

OğuzcanAbi

Üye
bende şimdi gördüm neden kalmış sa anlamadım :hmmm

PureFood

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
Aynen iyiydi ya işime yarıyodu :D

OğuzcanAbi

Üye
bendede evdekilerin telefonuna fln yolluodum ama bizm türkler kesin başka yollarda kullanmışlardır :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
arkadaşın telefonu yerine download yazınca inidiriliyordu bilgisayara galiba (öyle hatırlıyorum).

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
store.ovi.com/12345/ sonuna kendin download yaz ben arkadaşa göndere basmadan böyle yapıp indiriyorum

PureFood

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
Oğuz bende öyle yapıyodum :D Sonuna download yapıp indirirdim :D Uyanmışlar mı ne işte Türk olduğumuz belli :ehe

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Oğuz bende öyle yapıyodum :D Sonuna download yapıp indirirdim :D Uyanmışlar mı ne işte Türk olduğumuz belli :ehe

Çalışıyor İndiriyor Fakat .... Yüklemesi Desteklenmiyor Diyor Neyse Ben Fazla Bi Şey İndirmiyodum Zaten :D

PureFood

PureFood

Üye
    Konu Sahibi

Çalışıyor İndiriyor Fakat .... Yüklemesi Desteklenmiyor Diyor Neyse Ben Fazla Bi Şey İndirmiyodum Zaten :D

O bende 2 uygulamada oldu diğerlerinde hiç sorun çıkmadı nedense gerçi Ovi'de indircek bişey kalmadı benim için indirme listem baya dolu :D

Kǔr Şâd

Üye

OVI Mağazayı sadece Symbian S60 v5 kullanmıyor, ^3 olan N8 de kullanıyor. N8 için olan dosyaları desteklemiyor sadece. Benim bildiğim kadarıyla.

'Patron

'Patron

Üye
OVI Mağazayı sadece Symbian S60 v5 kullanmıyor, ^3 olan N8 de kullanıyor. N8 için olan dosyaları desteklemiyor sadece. Benim bildiğim kadarıyla.
Hayır oyle değil indirdiğin dosyanın sonuna sis.dhp gibi bişey gelıyor ve desteklemıyor. s^3 uygulamalrından s60v5e yuklenende var zaten.

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye

Hayır oyle değil indirdiğin dosyanın sonuna sis.dhp gibi bişey gelıyor ve desteklemıyor. s^3 uygulamalrından s60v5e yuklenende var zaten.

Doğru Sonunda dm Diye Bi Şey Var Sildim .sis Oldu Sonra Yüklemeye Çalıştım Yüklemedi :hmmm

PureFood

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
Klasör seçeneklerinden BİLİNEN DOSYA UZANTILARINI GİZLE'deki tik'i kaldırın, sonra ordaki dm.yi silin, sadece sis kalsın, o zaman yükleniyor :)

'Patron

'Patron

Üye
Klasör seçeneklerinden BİLİNEN DOSYA UZANTILARINI GİZLE'deki tik'i kaldırın, sonra ordaki dm.yi silin, sadece sis kalsın, o zaman yükleniyor :)
Gerek yok aslında oviden pek bişey indirmiyorum nasılsa..

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye

Öyle Zatende Gerek Yok Zaten Oviye :D

'Patron

'Patron

Üye
Zaten fazla adam gibi şey olduğu da söylemez :ehe Ben bi Battery Monitor var onu indirmiştim ha bide Operayı :D
Evet. ki zaten batery monıtor bizde çalışmıyor. operayıda m.opera dan indiriyorum. gerek kalmıyor :)

• Beğen
Tepkiler: PureFood
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt