tam bunu diyecektım. aynen oluyo sanırımstore.ovi.com/12345/ sonuna kendin download yaz ben arkadaşa göndere basmadan böyle yapıp indiriyorum
Oğuz bende öyle yapıyodumSonuna download yapıp indirirdim
Uyanmışlar mı ne işte Türk olduğumuz belli
![]()

Çalışıyor İndiriyor Fakat .... Yüklemesi Desteklenmiyor Diyor Neyse Ben Fazla Bi Şey İndirmiyodum Zaten

Çalışıyor İndiriyor Fakat .... Yüklemesi Desteklenmiyor Diyor Neyse Ben Fazla Bi Şey İndirmiyodum Zaten
Hayır oyle değil indirdiğin dosyanın sonuna sis.dhp gibi bişey gelıyor ve desteklemıyor. s^3 uygulamalrından s60v5e yuklenende var zaten.OVI Mağazayı sadece Symbian S60 v5 kullanmıyor, ^3 olan N8 de kullanıyor. N8 için olan dosyaları desteklemiyor sadece. Benim bildiğim kadarıyla.
Hayır oyle değil indirdiğin dosyanın sonuna sis.dhp gibi bişey gelıyor ve desteklemıyor. s^3 uygulamalrından s60v5e yuklenende var zaten.

Aynen.
Doğru Sonunda dm Diye Bi Şey Var Sildim .sis Oldu Sonra Yüklemeye Çalıştım Yüklemedi![]()
Gerek yok aslında oviden pek bişey indirmiyorum nasılsa..Klasör seçeneklerinden BİLİNEN DOSYA UZANTILARINI GİZLE'deki tik'i kaldırın, sonra ordaki dm.yi silin, sadece sis kalsın, o zaman yükleniyor![]()
Gerek yok aslında oviden pek bişey indirmiyorum nasılsa..
Ben bi Battery Monitor var onu indirmiştim ha bide Operayı 
Klasör seçeneklerinden BİLİNEN DOSYA UZANTILARINI GİZLE'deki tik'i kaldırın, sonra ordaki dm.yi silin, sadece sis kalsın, o zaman yükleniyor![]()

Evet. ki zaten batery monıtor bizde çalışmıyor. operayıda m.opera dan indiriyorum. gerek kalmıyorZaten fazla adam gibi şey olduğu da söylemezBen bi Battery Monitor var onu indirmiştim ha bide Operayı

