Over Clock - Telefonunuzu 800 MHz'ye kadar Overclocklayın

evet NomadCRY sana çok teşekkür ederim. sabahtan beri bu paylaşımı takip ediyorum. o kadar kişi yanıt yazmış olabilirmi diye denedim ama senin yazdıklarını okuyunca sonra kaldırdım.bence bu forumda kirli bilginin olmaması gerek özelliklede benim gibi acemi üyeler için.yaptığın açıklama yeteri kadar tatmin edici ve açık. tekrar tşk. çok saol

NomadCRY

Üye
5800 işlemci hızını gerektiği durumlarda 454 MHz'e kadar çıkarabilir.Unutmadan şunu da söyleyeyim bildiğim kadarıyla V51'de işlemci hızı 444 MHz'e çıkarıldı.

----------Eklendi @ 16:05:32 ---------- Yazıldı @ 16:01:51 ----------

Rica ederim.Açıkçası şunu söylemeliyim ki maalesef bu forumda diğer forumlara nazaran bilgisiz insanların sayısı oldukça yüksek.Elimizden geldiğince yanlışları düzeltmeye çalışıyoruz.

Hex4d0r

Üye
5800 işe yarıyor. Kasılma takılma sadece başlarda yaşadım. Gerçi daha 10dk dır kullanıyorum ama

Not: 700mhz deyim.

Yok işlemci kesinlikle overclock edilebilir. Bkz v20 deyken hızı kaç v51 çıkınca kaç oldu.

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Ha bu arada oc yapanlar bir de best screen snap ile küçük fakesiz ekran görüntüleri koyarlarsa sevinirim.

karasev1

Üye

dostum kendi ağzınla diyorsun arm11 diye. nokia c5-03'de de arm11 işlemci var ama onun hızı 600 mhz. ikiside arm11 nasıl oluyorda 458 mhzde bu işlemci yanıyor.

unutmadan söyleyim denemeye bile gerek yok kesinlikle işe yaramıyor zaman kaybıdır.

5230 c6fw yüklü 600de fazla bi fark göremedim

----------Eklendi @ 11:06:47 ---------- Yazıldı @ 10:59:50 ----------

Keşke son mesjları okusaydım deli saçmasıymış bunlar bilgilendiren ark.lara teşekkür

uribaju

Üye
s^3 lerde işe yararmı ki?

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi
Bilmiyorum, yapımcısı ben değilim; bu bir.

İkincisi, nasıl oluyor da aynı türdeki aynı işlemcilerden biri 600, hatta 680 olabilirken; diğeri 458 gibi düşük bir değerde yanıyor? Bu çok saçma. Değil mi

Üçüncüsü, ve sonuncusu, X-Plore C5-03 en son versiyon; işlemci hızım 129 :l Bu Nokia bize yalan mı söylüyor yoksa? :/

FPS Bench ile daha önce yapılmış testlerde değişiklik görülmüş.

Senin sunduğun kanıtlar da elbette kenara itilip saçma denilecek gibi değil (en azından biri hariç); ancak senin dediğin gibi ise bunlara da bir cevap verilmek zorunda.

NomadCRY

Üye
C5-03'teki işlemci 206812 kodlu rev C02 ARM11 işlemcidir.5800'daki işlemci 208212 kodlu rev C01 ARM11 işlemcisidir.İki işlemci aynı değildir.C5-03'teki elden geçirilmiş bir işlemcidir.Ayrıca işlemciler aynı diye iki telefon da 600 MHz olacak diye birşey yok . Bilgisayarlardan da biliyoruz ki aynı işlemcinin biri hiç O.C. edilemiyorken bir diğeri 3'ten 4 GHz'e kadar çıkıyor.Yani işlemcinin overclock edilmesini sağlayan birçok faktör vardır.Tek bir nedene olayı bağlayamazsınız.

Daha fazla sorusu olan varsa beklerim

----------Eklendi @ 15:38:12 ---------- Yazıldı @ 15:36:19 ----------

Sanırım üstteki mesajımı okumadınız.Evet O.C. edilebilir ama bir yere kadar.Siz QX9650'nin 3'ten 6 GHz'e O.C. edildiğini gördünüz mü?Bu da aynı bu şekildedir.He o zaman alalım PC işlemcimizi 10 Ghz'e O.C. edelim.5800 işlemcisi 454 MHz'in üstüne çıkamaz.Bunun hiçbir işe yaramadığını söylüyorum !!!

lolaman

Üye
Kim bilir bu yüzden kaç kişinin telefonu yanmıştır

NomadCRY

Üye

1- Emin olmadığın bir konuyu direk buraya açamazsın.İlk önce araştıracaksın doğruluğunu test edeceksin sonra açacaksın konuyu.Milletin kandırılmaya hakkı yok.
2- Bu soruyu cevapladım tekrar yazayım.
3- Xplorer'ın son sürümü işlemci hızını 129 MHz'den fazla gösteremez.Çünkü kodlarında gerekli bilgi yok.Eski bir program güncellenmiyor.Hangi telefonda denerseniz deneyin işlemci hızını 129 MHz gösterecektir.Benim bahsettiğim Xplorer Army Koni nickli birinin programı yeni telefonlara göre düzenleyip geliştirdiği versiyonu.

4- Bana bir tane FPS artışı sağladığı hakkında kanıt SS vs. göster elini ayağını öpecem.Tabi fake olmamak kaydıyla.Ama gösteremezsin.Kendi telefonundan gösterirsen bu kanıdı daha inandırıcı olur

Tüm sunduğum kanıtlar tamamen doğrudur.Hiçbiri saçma değildir.Ve soruların hepsine de cevap verdim.Daha fazla sorusu olan varsa beklerim.

wadegame

Üye
ya başta kurarken seçeneklerin hepsi işaretli bir şekilde yükledim şimdi programı bulamıyorum nereye attı

----------Eklendi @ 12:43:42 ---------- Yazıldı @ 12:23:40 ----------

Evet resmen uçuyor denedim oldu süper hız

adam ilk mesajında denedim demiş ve ayrıyetten riskli demiş okumadan buraya yazıyorsun ben yüklemedim mesela gerek yok bence ama bu bana kalmış yükleyen riski göze alır

kardeşler ben 5800 ofwde denemiştim bi etki etmemişti ama c6 cfwye geçtim normalde kaplumbaga bile geçecek kadar yavaştı,şimdi bunu bi yükledim ferrari ile kapıştırıyom

thexxxxx

Üye
c5-c3 de denicem ama korumalı içerik diyor nasıl yapacağım

uygulama yuklendiginde boş ram artıyor.

arkadaslar bendede n97 var 434 mhz hızlandırmak istiyorum ama korkuyorum ne yapmam gerek

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Kanıt yok, herkes kafasına göre "süper hızlandı" diyor. Acaba ben neden hızlandıramadım telefonu. Ayrıca ben konudan bağımsız olan şu uygulamayı yapmayı daha makul görüyorum. Çünkü yanma riski yok, sahte ve fake değil. Kanıtlanması çok kolay.

Çoğumuzun bildiği uygulama:

muxo

Üye
arkadaşlar telefonum 5800. 2 gün önce bunu
yükledim. Yüklemez olaydım. Telefon ilk başta
ısınıyordu aldırmadım. Yaz ayındayiz
sıcaktandir dedim. Ama dün telefon mesaj
yazarken birden kapandı. Ne yaptıysam Bir
daha açılmadı.başka batarya taktım yine olmadı. Biraz önce servise verdim. Galiba yandı telefon.