ÖTV Zammı.-Iphone 4 : 2.100 TL/Iphone 4S : 3.700 TL

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CorbyW

CorbyW

Üye
    Konu Sahibi
ÖTV Zammı.-Iphone 4 : 2.100 TL/Iphone 4S : 3.700 TL
Bugün teknoloji mağazalarını gezdim ve zammın şokunu atlatamadım.İphone 4 ;2100 olmuş.Arc alacaktım ama 1400 görünce mağazadan çıktım.Siz ne düşünüyorsunuz bu olay hakkında.

nalcam22

nalcam22

Üye
ipone 4 2100 etmez

coacoa

Üye
iphone 4 abbasphone 4 olsaydı 600 tl anca ederdi hava meraklısı insanlar sağolsun

anılbaran

anılbaran

Üye
başlıcam böyle vergiye :@

Lenneth

Üye
Öh

iPhone 4 2100 liraysa 4S herhalde 3000 lira falan olacak.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
iphone 4 abbasphone 4 olsaydı 600 tl anca ederdi hava meraklısı insanlar sağolsun

Bu ne simdi?
X5 vs İP4 yapma bari ilerde :kotu:
Zam konusunda gelince insallah ilerde düzelir bu durum.
Yani tekrardan güncellenir demek istiyorum.

CorbyW

CorbyW

Üye
    Konu Sahibi
Birkaç duyuma göre gelecek sene biraz indireceklermiş ama beklemez bu teknoloji sonuçta.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Söylenilecek inanın çoooook söz var 29 ekimin kutlanmadığı bu ülkede bu denli bir ötv zammına zerre şaşırmamak lazım aslında ya neyse bu sitede siyaset muhabbeti yapmak istemiyorum. Kısacası ilerde daha beter şeyler olacak ötv sadece bunun ufak bir örneği. Ayrıca Teknosa'da baya bir zamandır Samsung Wave 2 899 tl idi bugün gittiğimde hala daha 899 tl olarak duruyor. Bazı yerler arttırmıyor özellikle başından beri uçuk fiyatla satış yapan firmalar. Onun dışında baya bir araştırmak lazım piyasayı mutlaka eski fiyatlı halleriyle satan yerler bulunabilir arada da olsa denk geliyorum.

• Beğen
Tepkiler: EFG_07 ve umutku84
CorbyW

CorbyW

Üye
    Konu Sahibi
Wawe II Vatan Computer de 749 Lira^^

coacoa

Üye
Bu ne simdi?
X5 vs İP4 yapma bari ilerde :kotu:
Zam konusunda gelince insallah ilerde düzelir bu durum.
Yani tekrardan güncellenir demek istiyorum.

ben senin gibi fanatik değilim merak etme yeğen
sıf adı için bu kadar paraya satıldığını özellik olarak kesinlikle bu paranın yarısını bile hak etmediğini bilmeyen varmı garibine giden nedir?

CorbyW

CorbyW

Üye
    Konu Sahibi
ben senin gibi fanatik değilim merak etme yeğen sıf adı için bu kadar paraya satıldığını özellik olarak kesinlikle bu paranın yarısını bile hak etmediğini bilmeyen varmı garibine giden nedir?
Kesinlikle hayır.Fazlası ile hakkını veriyor.

nalcam22

nalcam22

Üye
nası hakkını veriyor galaxy s2 1700 tl ayfon 4 2100 tl tabi ayfonya havasıyla hakkını veriyor gs2 de 1gb ram var 12ghz cift çekirdek işlemci var ayfonda 512mb ram 1ghz tek çekirdek işlemci var gs2 de flash 10.1 var ayfonda yok simdi çıkıp diyceksin ios uygulama bakımından daha iyi gs2 de androıd 2.3 var 4.0 gelebilir ayrıca 2.3dede 425 binden fazla androıd uygulaması ver gitgide artıyor.
gs2de Wi-Fi, NFC, 4G, BT 3.0, DLNA, Wi-Fi tethering ipone 4 teWi-Fi, BT 2.1, 3G sadece hava atmat için alınan bir telefonla bir teknoloji harikasını karşılaştırısanız üzülme olasılığınız yüksek

karizmas

karizmas

Üye
Iphone 4 ü o fiyata alacağıma gider fiat bis alırım daha iyi bea !

Hiç gerek yok hocam.bak sana bir önerim var.gir vatancomputer.com'a orada arc 1.185 %25 indirimle ama 10 taksit imkanı var ve belli kartlara geçerli haberin olsun.Hiç üzülmeyin sizde benim gibi senede bir telefon değiştiriyorsanız bunu 2 seneye çıkartın.yapacak birşey yok.Biraya zam fukaranın sigarasına zam.napalım daha kötüsünden korusun Allah'ım bizi !

CorbyW

CorbyW

Üye
    Konu Sahibi
nası hakkını veriyor galaxy s2 1700 tl ayfon 4 2100 tl tabi ayfonya havasıyla hakkını veriyor gs2 de 1gb ram var 12ghz cift çekirdek işlemci var ayfonda 512mb ram 1ghz tek çekirdek işlemci var gs2 de flash 10.1 var ayfonda yok simdi çıkıp diyceksin ios uygulama bakımından daha iyi gs2 de androıd 2.3 var 4.0 gelebilir ayrıca 2.3dede 425 binden fazla androıd uygulaması ver gitgide artıyor. gs2de Wi-Fi, NFC, 4G, BT 3.0, DLNA, Wi-Fi tethering ipone 4 teWi-Fi, BT 2.1, 3G sadece hava atmat için alınan bir telefonla bir teknoloji harikasını karşılaştırısanız üzülme olasılığınız yüksek
Sonuçta Hakkını veriyormu vermiyor mu.Ayrıca hava atmak için alsam emin ol çin malı alırdım.

OğuzcanAbi

Üye
iddaa oynayın kazanın :D

stainless steel

stainless steel

Üye
gaza zam tüpe zam ıphone4 zam symbiana zam hani bana ... neyse boşver

EFG_07

EFG_07

Üye
Söylenilecek inanın çoooook söz var 29 ekimin kutlanmadığı bu ülkede bu denli bir ötv zammına zerre şaşırmamak lazım aslında ya neyse bu sitede siyaset muhabbeti yapmak istemiyorum. Kısacası ilerde daha beter şeyler olacak ötv sadece bunun ufak bir örneği. .

aynen katılıyorum

nalcam22

nalcam22

Üye
Sonuçta Hakkını veriyormu vermiyor mu.Ayrıca hava atmak için alsam emin ol çin malı alırdım.

1700 tllik gs2 onun iki katı hakkını veriyor niye enayi gibi fazladan 400 tl verim gider galaxy s2 alırım daha iyi ayfın da ne çift çekirdek var nede flash

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt