ipone 4 2100 etmez
iphone 4 abbasphone 4 olsaydı 600 tl anca ederdi hava meraklısı insanlar sağolsun
Bu ne simdi?
X5 vs İP4 yapma bari ilerde
Zam konusunda gelince insallah ilerde düzelir bu durum.
Yani tekrardan güncellenir demek istiyorum.
Kesinlikle hayır.Fazlası ile hakkını veriyor.ben senin gibi fanatik değilim merak etme yeğen sıf adı için bu kadar paraya satıldığını özellik olarak kesinlikle bu paranın yarısını bile hak etmediğini bilmeyen varmı garibine giden nedir?
evet dostum bi sitede gordum 3.700 du fiyati 4s in evet duydunuz tam 3.700 liraÃh iPhone 4 2100 liraysa 4S herhalde 3000 lira falan olacak.

Sonuçta Hakkını veriyormu vermiyor mu.Ayrıca hava atmak için alsam emin ol çin malı alırdım.nası hakkını veriyor galaxy s2 1700 tl ayfon 4 2100 tl tabi ayfonya havasıyla hakkını veriyor gs2 de 1gb ram var 12ghz cift çekirdek işlemci var ayfonda 512mb ram 1ghz tek çekirdek işlemci var gs2 de flash 10.1 var ayfonda yok simdi çıkıp diyceksin ios uygulama bakımından daha iyi gs2 de androıd 2.3 var 4.0 gelebilir ayrıca 2.3dede 425 binden fazla androıd uygulaması ver gitgide artıyor. gs2de Wi-Fi, NFC, 4G, BT 3.0, DLNA, Wi-Fi tethering ipone 4 teWi-Fi, BT 2.1, 3G sadece hava atmat için alınan bir telefonla bir teknoloji harikasını karşılaştırısanız üzülme olasılığınız yüksek
Söylenilecek inanın çoooook söz var 29 ekimin kutlanmadığı bu ülkede bu denli bir ötv zammına zerre şaşırmamak lazım aslında ya neyse bu sitede siyaset muhabbeti yapmak istemiyorum. Kısacası ilerde daha beter şeyler olacak ötv sadece bunun ufak bir örneği. .
Sonuçta Hakkını veriyormu vermiyor mu.Ayrıca hava atmak için alsam emin ol çin malı alırdım.