almısken iyi alayım diyorumşu an hiçbir telefonun fiyatında değişiklik göremedim ben olmaz öyle bişey ve sana bişey demek istiyorum kardeşim al artık ne alıyosanda konu açmaktan vazgec herşeye konu açıyosun bu ne heyecan yasın daha 13 ne yapıcaksın telefonu bosver eline ilk gelen telefonu al araştırma bukadar![]()

ekleme: yanlıs anlama ben koca adamım ben bile dün smackdown indirdim sabaha doğru yattım kariyer yaparken sen o yasta hayli hayli heves edersin
iyi kardesim bana gayet yeterli geliyor yetersiz gelirse root olup sesi yükseltirsinabi bisey sorcam kimse cevap yazmadı x5 in hoparloru nasıl hic iyi diyen yada kotu diyen duymadım soranda duymadım bi bilgi verırmısın sende var![]()

Hadi ya oyun çıktı mi içinden-hoparlör semih arkadaşımızın dediği gibi bi sıkıntı yok normal işte ama çok harika falanda demiyorum -benim telefonda düştü 2 - 3 kez çat diye hemde ama gözle görülür çizik bile bulamadım-alırken oyun olarak dandik oyunlar var buuble bash -iron man-prince of persia ve uno ( ama sitede oyun bölümünde bilgisayardaki gibi oyunlar var) -belkide her telefondan daha kalitedir tasarımı çok hoş emin ol bu telefonu göz önünde olan markalar çıkarsa fiyatı 2 katı olurdu

2 metre olayını bilmem de telefonun içine oyun gelmez yani gio aldığımda gelmedi bu java telefonu değil ki
----------Eklendi @ 20:30:42 ---------- Yazıldı @ 20:29:17 ----------
Buarada o zam değilmis güncellemeymiş(!) yanlışlık olmasın :P
----------Eklendi @ 20:31:43 ---------- Yazıldı @ 20:30:42 ----------
Hadi ya oyun çıktı mi içinden![]()

kardes nfs shift falan hep premium bedava bulamazmıyım bir yerde _?oyun denirse var işte dandik dandik şeyleri koymuslar![]()
ben sana istediğin oyunların linkini atarım onuda buluruz merak etme kardeşimkardes nfs shift falan hep premium bedava bulamazmıyım bir yerde _?
şu anlık bende saolasın ben gidip ders calısayım yarın tarihten ilk yazılıben sana istediğin oyunların linkini atarım onuda buluruz merak etme kardeşimşu anlık bende
pes 2011
asphalt 5
smacdown( onun gibi)
assassin creed
angry birds
gangstar(gta tarzı)
guerillabob
mortal combat 2
myfc 2011
ironfist boxing
pool master pro
prince of persia
shadow guardin(harika oyun)
ninjump
real soccer 2011
pocket legend(online knight cabal sikroad tarzı)
var kısa zamanda yeni oyunlar indiricem

ahrbıden he2 metre olayını bilmem de telefonun içine oyun gelmez yani gio aldığımda gelmedi bu java telefonu değil ki
----------Eklendi @ 20:30:42 ---------- Yazıldı @ 20:29:17 ----------
Buarada o zam değilmis güncellemeymiş(!) yanlışlık olmasın :P
----------Eklendi @ 20:31:43 ---------- Yazıldı @ 20:30:42 ----------
Hadi ya oyun çıktı mi içinden![]()
garip