ÖTV zammı geldi cep telefonlarınada zam yansıdı.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kloı123

kloı123

Üye
    Konu Sahibi
ÖTV zammı geldi cep telefonlarınada zam yansıdı.
arkadaslar ben 5dk once haberde gordum OTV zammı diye ben ekimin 24 unde ideos x5 alıcaktım fiyatı 570 civarı idi simdi artmısmıdır 630 a falan ? bu tür seyler hakkında bilenınız var mı ?

coacoa

Üye
şu an hiçbir telefonun fiyatında değişiklik göremedim ben olmaz öyle bişey ve sana bişey demek istiyorum kardeşim al artık ne alıyosanda konu açmaktan vazgec herşeye konu açıyosun bu ne heyecan yasın daha 13 ne yapıcaksın telefonu bosver eline ilk gelen telefonu al araştırma bukadar :D

kloı123

kloı123

Üye
    Konu Sahibi
şu an hiçbir telefonun fiyatında değişiklik göremedim ben olmaz öyle bişey ve sana bişey demek istiyorum kardeşim al artık ne alıyosanda konu açmaktan vazgec herşeye konu açıyosun bu ne heyecan yasın daha 13 ne yapıcaksın telefonu bosver eline ilk gelen telefonu al araştırma bukadar :D
almısken iyi alayım diyorum :D

coacoa

Üye
senin niyet belli zaten kardeşim oyun falan oynucaksın bilgisayar gibi olsun istiyosun yoksa o yasta adamın telefonla işi ne :D ekleme: yanlıs anlama ben koca adamım ben bile dün smackdown indirdim sabaha doğru yattım kariyer yaparken sen o yasta hayli hayli heves edersin

kloı123

kloı123

Üye
    Konu Sahibi
abi bisey sorcam kimse cevap yazmadı x5 in hoparloru nasıl hic iyi diyen yada kotu diyen duymadım soranda duymadım bi bilgi verırmısın sende var :)

coacoa

Üye
abi bisey sorcam kimse cevap yazmadı x5 in hoparloru nasıl hic iyi diyen yada kotu diyen duymadım soranda duymadım bi bilgi verırmısın sende var :)
iyi kardesim bana gayet yeterli geliyor yetersiz gelirse root olup sesi yükseltirsin

61semih

61semih

Üye
bıldıgım kadarıyla hoparlör ü normal yanı coksey bekleme cok kotude degıl tabıkı en dogrusunu kullanıcı yorumundan duyarsın

kloı123

kloı123

Üye
    Konu Sahibi
tamam bide bisey daha sorcam telefon ilk geldıgınde hangı oyunlar var bide bazı yerlerde okudum düsmüs 2 metreden mermere ama cizik bile yokmus dogrumu sende hic gorudnmu ben telefona gozum gibi bakarım ama sakarlık olursa bi duserse bisey olur mu her telefonda olur biliyorumda bu da her telefon gibi kalitedemi tasarımı cok hos yapılırken malzemesıde oylemi ?

coacoa

Üye
-hoparlör semih arkadaşımızın dediği gibi bi sıkıntı yok normal işte ama çok harika falanda demiyorum
-benim telefonda düştü 2 - 3 kez çat diye hemde ama gözle görülür çizik bile bulamadım :)
-alırken oyun olarak dandik oyunlar var buuble bash -iron man-prince of persia ve uno ( ama sitede oyun bölümünde bilgisayardaki gibi oyunlar var)
-belkide her telefondan daha kalitedir tasarımı çok hoş emin ol bu telefonu göz önünde olan markalar çıkarsa fiyatı 2 katı olurdu

umutku84

umutku84

Üye
2 metre olayını bilmem de telefonun içine oyun gelmez yani gio aldığımda gelmedi bu java telefonu değil ki :)

----------Eklendi @ 20:30:42 ---------- Yazıldı @ 20:29:17 ----------

Buarada o zam değilmis güncellemeymiş(!) yanlışlık olmasın :P :D

----------Eklendi @ 20:31:43 ---------- Yazıldı @ 20:30:42 ----------

-hoparlör semih arkadaşımızın dediği gibi bi sıkıntı yok normal işte ama çok harika falanda demiyorum -benim telefonda düştü 2 - 3 kez çat diye hemde ama gözle görülür çizik bile bulamadım :)-alırken oyun olarak dandik oyunlar var buuble bash -iron man-prince of persia ve uno ( ama sitede oyun bölümünde bilgisayardaki gibi oyunlar var) -belkide her telefondan daha kalitedir tasarımı çok hoş emin ol bu telefonu göz önünde olan markalar çıkarsa fiyatı 2 katı olurdu
Hadi ya oyun çıktı mi içinden :D

coacoa

Üye
2 metre olayını bilmem de telefonun içine oyun gelmez yani gio aldığımda gelmedi bu java telefonu değil ki :)

oyun denirse var işte dandik dandik şeyleri koymuslar :D

coacoa

Üye
kardes nfs shift falan hep premium bedava bulamazmıyım bir yerde _?
ben sana istediğin oyunların linkini atarım onuda buluruz merak etme kardeşim :D şu anlık bende
pes 2011
asphalt 5
smacdown( onun gibi)
assassin creed
angry birds
gangstar(gta tarzı)
guerillabob
mortal combat 2
myfc 2011
ironfist boxing
pool master pro
prince of persia
shadow guardin(harika oyun)
ninjump
real soccer 2011
pocket legend(online knight cabal sikroad tarzı)
var kısa zamanda yeni oyunlar indiricem

kloı123

kloı123

Üye
    Konu Sahibi
ben sana istediğin oyunların linkini atarım onuda buluruz merak etme kardeşim :D şu anlık bende
pes 2011
asphalt 5
smacdown( onun gibi)
assassin creed
angry birds
gangstar(gta tarzı)
guerillabob
mortal combat 2
myfc 2011
ironfist boxing
pool master pro
prince of persia
shadow guardin(harika oyun)
ninjump
real soccer 2011
pocket legend(online knight cabal sikroad tarzı)
var kısa zamanda yeni oyunlar indiricem
saolasın ben gidip ders calısayım yarın tarihten ilk yazılı :D

61semih

61semih

Üye

ahrbıden he :D garip
birde zam ıle ılgılı olarak

karayel90

karayel90

Üye
Arkadaşlar bundan sonra
alacağıınız cep
telefonlarında telefonun
değeri 400 tl altında ise
50-60 tl 400 tl üzerinde ise
100-150 tl tahmini bir ötv
zamlanması olacaktır

Bilgilerinize

kloı123

kloı123

Üye
    Konu Sahibi
simdi mesela ben 2 gun once turkcell e gittim sordum ideos x5 580 dedi 5 gun sonra alıcam dedım zamlar bu zamandan sonra baslıyor demı ornegın zam geldikten sonra gumrukten gelen telefonlara zam var sımdıkılere yok ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...