otomobilde kalitenin önemi...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jackalx_06

jackalx_06

Üye
    Konu Sahibi
otomobilde kalitenin önemi...

arkadaşlar bu fotoğrafı internette gezinirken tesadüfen buldum. ve gördüğüm kadarı ile çarpan araç şahin ve öndeki bmw. aradaki farka bakarmısınız. yorum sizin.

• Beğen
Tepkiler: Necmati

EroL

EroL

Emekli Yönetici
şahin genede karizmasından bişey kaybetmemiş

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
bmw sahibi o ezilen tampon için belkide şahinin sahibinden daha fazla para harcıycak :ehe

aLone

aLone

Üye
eğer şahinin önü öyle olcak şekilde vurduysa bmw'ye bu kadar az hasar olmaz bence bmwde

lanetgece

Üye
gecen cumartesi lys sınava girdim cıktım ewe gelırken koy yolunda kaza oldu tempra bmw(95 model felan) arkadan çarpmıs arkadan gelen doganda tempraya carpmıs dogan la tempra önü dagıldı bmw nin tamponda sadece az biraz çizildi catlama patlama yamulma hıc bır sey yok kısacası kalıteeeeeeee :d

yamtar81

Üye
arkadaşlar olmaz olmaz bir kaza olur allah korusun ömür boyu pişman kalırız,ben zamanında bir şahin alsam daha ne isterim derdim(gençken) ve en iyi arkadaşım şahiniyle kaza yaptı,sadece yoldan çıktı şimdi yüzünün yarısında platin var, şunu için söylüyorum,yürüyen tabuta binmeyin,hiç binmemek daha iyidir, varsa paranız kaliteliye binin,yok ille binecekseniz dikkat edin..allah hepimizi kazadan beladan korusun,canının kıymetini bilen hiç bir avrupalı böyle adi arabalar kullanmıyor, bizim canımız daha mı az kıymetli?

fuatfurit

Üye
bu olay çok farklı ama :D kalite paraya bağlı bi olay :D boşverin alın anadolu süper '' yada fiat biss :D ''

Dafny

Dafny

Üye
oww farka gel

zaza

zaza

Üye
bmw genelde iyi araba yapar bu yüzden hiç şaşmadım:oke:

kankka

Üye
bmw arka tampona şahinin 2 katı fazla para oder ama :D

Utku

Utku

Üye
geçen gün şahin ferrariye çarptı diye haber vardı ferrarinin arka tampon yüzünden 80000 tl masrafı olmuştu

Cihandar

Cihandar

Üye
:ehe

oleştimaxi1

Üye
bmw farkı işte. . Dicek söz yok.

osmisyum

osmisyum

Üye

arkadaşlar bu fotoğrafı internette gezinirken tesadüfen buldum. ve gördüğüm kadarı ile çarpan araç şahin ve öndeki bmw. aradaki farka bakarmısınız. yorum sizin.

Hakan abi o da birşey mi....
Ben geçen hafta canlı canlı bir kaza gördüm...Mercedes amg serisi birşeydi , nissan micra'ya öyle bir vurdu ki micra'nın arka tamponu arka koltuklarla birleşti ve araba spor tipi birşey oldu ama mercedes'te sadece çizik vardı o kadar :ehe:ehe

Necmati

Necmati

Üye
sonuçta Bmw abi dimi kalite.. :oke:

yyeenneerr

yyeenneerr

Üye
bmw bu boru mu :D

zaza

zaza

Üye
kaliteli mal her zaman iyidir :oke:

e1b1

e1b1

Üye
wwwaaaay

Salihyet

Salihyet

Üye
bmw sahibi o ezilen tampon için belkide şahinin sahibinden daha fazla para harcıycak :ehe

Ama bmw sahibi daha büyük bir kazada olsa hayatını kaybetme oranı daha düşük olacak, ayrıca arkadan çarptığı için suçlu olan şahin ve sigorta bmw'nin masrafları karşılayacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt