Otomobil nehri

Sponsorlu Bağlantılar

abuvice

abuvice

Üye
    Konu Sahibi
Otomobil nehri
Melandri, "Sabah uyandığımda penceremden gördüğüm cadde, arabalardan oluşan nehir gibi geldi" derken, Pedrosa, "Burda trafik korkunç. İnsanlar scooter kullansa daha rahat ederler" dedi.

FORMULA 1, Dünya Binek Otomobiller Şampiyonası (WTCC) ve Alman Binek Otomobilleri Şampiyonası'ndaki (DTM) başarılı organizasyonuyla övgü alan İstanbul Park Pisti, şimdi de MotoGP şölenine ev sahipliği yapıyor. Bugün sıralama turlarıyla başlayacak ve 3 gün sürecek şampiyonanın 16. ayağında ayrıca 125 cc ve 250 cc yarışları da gerçekleştirilecek.

Çok korktum

Şampiyonada mücadele edecek Honda pilotları İtalyan Marco Melandri, ABD'li Nicky Hayden ve 2500 cc'de dünya şampiyonu olan İspanyol Dani Pedrosa, İstanbul trafiğinden korktuklarını açıkça dile getirdiler. The Marmara Oteli'nde basın toplantısı düzenleyen Melandri, İstanbul ile ilgili izlenimleri sorulması üzerine, "Dün (önceki) akşam geldim ve uzun bir süre otelimi bulamadım. Burada yaşayan İtalyan bir kişi bana yardımcı oldu. Sabah uyandığımda penceremden baktığımda gördüğüm cadde, arabalardan oluşan nehir gibi geldi, çok korktum" dedi.

Berlusconi'ye davet

Pedrosa ise, "İstanbul'da trafik korkunç. İnsanlar scooter kullansa daha rahat ederler" yorumunu yaparken, Nicky Hayden de "İstanbul, devasa bir şehir gibi geldi bana. Çok büyük bir ülkeye geldiğimizi biliyorum" ifadesini kullandı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, organizasyona hazır olduklarını belirterek, "Şimdiki hedefimiz 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası ve 2016 olimpiyatlarının İstanbul'a getirmek" dedi. Motosiklet Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçar, ise İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi'yi organizayona davet ettiklerini söyledi.
 

Benzer Konular



Üst Alt